Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021, ziua a 12-a | Daniil Medvedev - Novak Djokovic, finala masculină

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2021 la 13:15 GMT+2

Primul turneu de Grand Slam al anului și-a continuat parcursul cu ultima semifinală masculină rămasă de jucat, în direct pe canalele Eurosport și Eurosport Player. Medvedev a obținut biletul pentru finala de duminică.

Daniil Medvedev vs. Novak Djokovic | Tennis Australian Open 2019 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Ziua a 12-a de la Australian Open duce mai departe spectacolul tenisului de la cel mai înalt nivel. Atenția ni se va concentra pe semifinala masculină programată pe Rod Laver Arena la ora 10.30, ora României, cea dintre Daniil Medvedev, favoritul numărul 4, și Stefanos Tsitsipas, favorit numărul 5. De la ora 7, ora României, vom urmări și finala de dublu feminin, între Krejcikova/Siniakova și Mertens/Sabalenka.
În finala turneului major de la Antipozi, câștigătorul dintre Medvedev și Tsitsipas este așteptat de campionul en-titre, Novak Djokovic. Marele campion sârb a trecut joi de revelația de pe tabloul masculin de tenis, rusul Aslan Karatsev, , la capătul unui meci care a durat o oră și 55 de minute de joc.
Australian Open - UNIBET

Game, set & meci, MEDVEDEV! Djokovic - Medvedev, finala masculină de la Australian Open 2021

Daniil Medvedev pare de neoprit la Australian Open! Rusul s-a calificat în a doua lui finală de Grand Slam din carieră după ce a trecut de Stefanos Tsitsipas în penultimul act, scor 6-4, 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 de minute de joc.
Cu această victorie, rusul urcă pe locul 3 ATP, iar cu un titlu la Melbourne, Medvedev are toate șansele să urce până pe locul secund, chiar în spatele lui Novak Djokovic.
Daniil Medvedev câștigă și setul al doilea și e cu un pas în finala primului turneu de Grand Slam al anului! Rusul, 6-2, după 35 de minute de joc.
picture

Australian Open: Medvedev, de neoprit în semifinala cu Tsitsipas

picture

Australian Open | A dat cu sticla de apă de pământ! Tsitsipas, ieșire nervoasă în meciul cu Medvedev

Daniil Medvedev e hotărât să petreacă cât mai puțin timp pe terenul de tenis în semifinale! Rusul și-a adjudecat primul set al întâlnirii cu Stefanos Tsitsipas după 40 de minute de joc, scor 6-4.
Primul break al meciului merge în contul lui Daniil Medvedev! Rusul conduce cu 3-2 în manșa inaugurală.
Stefanos Tsitsipas va începe la serviciu.
Ultimul meci programat azi pe Rod Laver Arena este semifinala dintre Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas, în direct pe Eurosport 1, de la 10.30.

Sabalenka și Mertens sunt campioanele din 2021 de la Australian Open, în proba de dublu feminin

Aryna Sabalenka și Elise Mertens sunt campioanele din 2021 de la Australian Open! Cuplul belgiano-belorus câștigă finala cu Krejcikova și Siniakova, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci de o oră și 21 de minute de joc.
Elise Mertens și Aryna Sabalenka își adjudecă primul set, scor 6-2, după 35 de minute de joc.

Australian Open 2021, ziua a 12-a | Medvedev – Tsitsipas, meciul zilei la Melbourne

Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas se întâlnesc pentru a șaptea oară în circuitul masculin de tenis, în semifinala primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2021. Rusul conduce cu 5-1 la întâlnirile directe, iar până acum s-au mai înfruntat o singură dată în cadrul unui turneu major, la US Open, în 2018. Atunci, rusul s-a impus în patru seturi. Singura dată când grecul a câștigat un meci cu Medvedev s-a întâmplat în 2019, la Turneul Campionilor.
Până în penultimul act, Daniil Medvedev a cedat doar două seturi și a trecut de jucători precum Vasek Pospisil, Roberto Carballes Baena, Filip Krajinovic (sârbul și-a adjudecat două seturi), Mackenzie McDonald și Andrey Rublev. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas a ajuns în semifinale cedând patru seturi, dar a și beneficiat de un tur liber în optimile de finală. Grecul i-a învins pe Gilles simon, Thanassi Kokkinakis, Mikael Ymer, Matteo Berrettini (neprezentare) și Rafael Nadal, în sferturile de finală revenind de la 0-2 la seturi.

Programul transmisiunilor Australian Open 2021 în ziua a 12-a de concurs

Programul transmisiunilor Eurosport AO 2021, ziua a 12-a
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo