Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate.
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
ACUM 12 ORE

Australian Open 2021 | Ce spune Simona Halep despre meciul cu Ajla Tomljanovic

Simona Halep a fost întrebată la conferința de presă despre meciul pe care-l va disputa în turul al doilea la Australian Open, cu Ajla Tomljanovic, o adversară pe care o cunoaște bine, căci s-au mai întâlnit de alte patru ori până în prezent: "Va fi o bătălie, un meci foarte dificil. La asta mă aștept, pentru că am jucat împotriva ei în trecut și știu cum va fi, într-un fel. E o jucătoare bună, o adversară puternică, însă eu mă voi concentra doar asupra mea pentru că așa am făcut de fiecare dată. Sunt pregătită pentru o luptă grozavă", a spus Simo la conferința de presă.
Simona Halep și Ajla Tomljanovic s-au întâlnit până acum de patru ori, prima dată în 2010 la un meci de Fed Cup, iar ultima dată în 2020 la Adelaide. Toate cele patru partide au fost câștigate de sportiva noastră, însă jucătoarea din Australia a reușit să câștige în toate aceste meciuri trei seturi. Partida dintre cele două, din turul al doilea, va avea loc miercuri, pe Eurosport și Eurosport Player, la o oră pe care organizatorii o vor anunța în curând.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep a anunțat cine va face parte din echipa ei înaintea noului sezon competițional
IERI LA 12:45
Tenis
Simona Halep a făcut primele declarații după Indian Wells: "E greu cu antrenamentele!"
13/10/2021 LA 06:16