Halep venea la Australian Open din postura de număr doi mondial și după un început de 2021 aproape perfect. Spunem ”aproape” pentru că Simo a avut probleme cu spatele la Melbourne Summer Series, turneul de încălzire pentru Australian Open.
Halep a pierdut în două seturi acolo cu Ekaterina Alexandrova, însă s-a văzut destul de clar că sportiva noastră nu s-a forțat. Și bine a făcut pentru că ea a părut să fie la 100% din capacitate în primul său meci de la Australian Open, duelul din primul tur cu australianca Lizette Cabrera, beneficiara unui wild card din partea organizatorilor.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Simona Halep la Australian Open. Victorie categorică pentru Simo în primul tur

Halep a început dominant partida, într-un ritm extraordinar și hotărâtă să nu stea prea mult pe teren. De cealaltă parte Cabrera a simțit deplin emoțiile unui meci la un turneu de Grand Slam și a făcut opt erori neforțate în primul set.
În cele din urmă Halep, care a evoluat fără greșeală în prima parte a meciului, a cedat doar două game-uri și s-a impus fără probleme cu 6-2. Problemele cu spatele s-au evaporat iar Simo s-a întors la cel mai bun joc al său.
Al doilea set a continuat în același ritm - Simona Halep a controlat fără emoții partida și a cedat un singur game pentru a accede în următorul tur de la Australian Open.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57