Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate.
Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
ACUM 19 ORE

Australian Open 2021 | Simona Halep a oferit noi detalii despre starea de sănătate

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a vorbit despre starea sa de sănătate, după primul meci la Australian Open 2021. Sportiva noastră le-a oferit fanilor săi o veste excelentă după deput și a anunțat că nu are nicio durere după meciul cu Lizette Cabrera. Amintim că a noastră campioană a cedat drastic în ultimul meci disputat la Gipssland Trophy, săptămâna trecută, din cauza unor dureri în zona lombară.
"Am avut probleme cu spatele acum câteva zile. A fost prea frig pe teren din cauza aerului condiționat, atunci când s-a închis acoperișul, așa că spatele mi-a fost ușor blocat. Am urmat un mic tratament, iar acum mă simt foarte, foarte bine. Am avut emoții înaintea meciului, trebuie să recunosc. Mereu este frumos să am persoane alături de mine și să le simt energia. Mi-a lipsit mult asta anul trecut și mă bucur mult că avem șansa să jucăm cu spectatori care să ne privească", a spus Simona pentru Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep a anunțat cine va face parte din echipa ei înaintea noului sezon competițional
IERI LA 12:45
Tenis
Simona Halep a făcut primele declarații după Indian Wells: "E greu cu antrenamentele!"
13/10/2021 LA 06:16