Simona Halep a avut parte miercuri la Australian Open de un adevărat thriller pe Margaret Court Arena, în meciul disputat în compania australiencei Ajla Tomljanovic, cupanta locului 72 WTA. Favorita gazdelor a câștigat la mare luptă primul set, însă tot meciul a fost pe muchie de cuțit. Setul secund a fost adjudecat de marea noastră campioană, care a luptat incredibil pentru fiecare punct, în ciuda faptului că jocul i-a fost presărat cu erori neobișnuite.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Simo a reușit să ducă partida în setul trei, o manșă de-a dreptul fabuloasă, cu răsturnări de situație, puncte câștigate la limită și nervi întinși la maxim. Ajla Tomljanovic s-a distanțat în setul trei la 5-2, iar victoria era aproape sigură, dar Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a revenit ca un uragan în meci și a luat cu asalt partida din turul al doilea și adversara ei cu un joc extrem de agresiv, mult mai precis, câștigând cu 4-6, 6-4, 7-5 în final, după două ore și 35 de minute de joc.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
În continuare, marea noastră campioană se va duela cu Veronika Kudermetova în turul al treilea la Melbourne, vineri, la o oră pe care organizatorii o vor anunța mâine dimineață. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuit. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Australian Open 2021 | Simona Halep, "certată" de Darren Cahill după victoria fabuloasă cu Tomljanovic

"Eram nervoasă înainte de meci, am vorbit prea mult, am spus lucruri negative. Vreau să le prezint scuze celor din echipă pentru că am fost dură cu ei, dar se mai întâmplă. Am vorbit cu Darren după meci și mi-a zis <ai arătat ca vechea Simo>. Am zis că nu, că am progresat la un capitol: am luptat până la final. A fost de acord cu mine. E un mare plus, chiar dacă am vorbit mult pe teren și am fost pesimistă. Am putut câștiga meciul și am revenit de la 2-5 în decisiv", a spus Simona Halep la conferința de presă.
"Sunt mândră de ceea ce am realizat pe teren, de modul cum am luptat. La 2-5 în decisiv m-am relaxat. Echipa mi-a zis că așa trebuia să joc tot meciul. Uneori, când simt că meciul e terminat, doar încerc să joc ca și cum nu aș avea nimic de pierdut. Ea avea un avans mare și am zis că trebuie să mă relaxez și să fac lucrurile mai bine", a completat Halep.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02