Simona Halep a avut parte de un debut de excepție de Australian Open, a doua jucătoare a lumii având nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera (140 WTA). Semifinalistă la ediția trecută, Simona a cedat doar trei game-uri (6-2, 6-1), iar acum privește cu încredere spre următoarea adversară: Ajla Tomljanovic (72 WTA), mai ales că sportiva noastră a părut în super-formă, fără a fi deranjată de vreo durere.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
Simona a avut un joc foarte bun, iar primul set a fost aproape de perfecțiune, fiind câștigat în doar 27 de minute. În startul setului al doilea, Cabrera a stat mai mult în puncte, dar chiar și așa valoarea Simonei și-a spus cuvântul. Din fericire, Simona s-a putut deplasa perfect pe teren și nu a mai acuzat probleme la spate. Sportiva noastră s-a calificat astfel în turul 2, unde o va întâlni pe Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 69 WTA. Partida va avea loc miercuri, la o oră ce nu a fost stabilită deocamdată. Simona a mai întâlnit-o pe Tomljanovic de trei ori și a câștigat de fiecare dată.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25

Australian Open 2021 | Simona Halep, savuroasă la interviul de pe teren

"Se simte minunat să fiu din nou aici, am amintiri grozave de aici și e întotdeauna o plăcere să revin și să încerc să joc cel mai bun joc al meu la Melbourne. Azi a fost o zi bună, dar a fost dificil să revin pe teren aici după o perioadă atât de lungă. Când joci pentru prima dată cu o anumită adversară e întotdeauna dificil, vreau s-o felicit, știu că încă e tânără, așa că are tot viitorul înainte. Am urmărit-o puțin în videoclipuri înaintea acestui meci, echipa mea m-a ajutat să-mi fac temele și să vin pe teren, să joc așa cum știu", a spus Simo la interviul de pe teren.
Despre viitoarea adversară, o altă australiancă, Ajla Tomljanovic: "Îmi place să mă aflu aici, deci îmi place să joc împotriva australiencelor, sunt înconjurată. Mă simt bine, la Adelaide am jucat un meci împotriva lui Ash (n.r. Barty). A fost foarte bine, iar apoi am venit aici și am jucat trei meciuri, așa că organismul e pregătit".
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46