Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casper Ruud știe de ce are nevoie pentru a se impune în finala de la Australian Open! "Să pună zgură peste hard"

Bianca Dumitru

Publicat 18/01/2024 la 13:09 GMT+2

Casper Ruud s-a calificat, după aproape 4 ore de joc, în turul 3 de la Australian Open, având nevoie de 5 seturi pentru a-l învinge pe Max Purcell. După meci, norvegianul a spus că știe de ce are nevoie pentru a câștiga un trofeu la Melbourne.

Ruud cheered on by 'a couple of Viking friends' as he escapes a tight five-setter

Credit imagine: Eurosport

Casper Ruud s-a calificat, în această dimineață, în turul 3 la Australian Open după un meci intens cu Max Purcell. Norvegianul, cap de serie nr. 11, s-a impus în 5 seturi, scor 3-6, 7-6 (5), 3-6, 6-3, 6-7 (7), după 3 ore și 47 de minute de joc.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, în interviul acordat pe teren, Casper Ruud a fost întrebat ce îi trebuie pentru a se impune în turneul de la Antipozi.
"Ai fost finalist de Grand Slam. De ce ai nevoie pentru a face un pas înainte și a ridica trofeul la Melbourne?", a fost întrebarea, la care norvegianul a replicat glumind:
"Poate ar trebui să pună zgură pe jos peste hard", a spus Ruud.
Citește și:

Ruud n-a trecut de optimi la Australian Open

Cel mai bun rezultat al lui Casper Ruud la Australian Open datează din 2021, când norvegianul a ajuns până în turul 4, unde l-a înfruntat pe Andrey Rublev, retrăgându-se după două seturi din cauza unei accidentări.
La Wimbledon, Ruud nu a trecut până acum de turul 2, în timp ce Roland Garros și US Open a jucat 3 finale, de două ori la Paris, în 2022 și 2023, și o dată în SUA, în 2022.
Pentru accederea în optimi la Melbourne în acest an, Casper Ruud se va duela cu Cameron Norrie, favoritul nr. 19, care l-a eliminat astăzi pe Giulio Zeppieri (locul 133 ATP), scor 3-6, 6-7 (4), 6-2, 6-4, 6-4.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo