Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic – Mannarino, meci-thriller de 6 ore la Australian Open? "De abia aștept!"

Bianca Dumitru

Publicat 20/01/2024 la 09:53 GMT+2

Novak Djokovic îl va înfrunta pe Adrian Mannarino în optimile turneului de la Australian Open. Înaintea partidei, Gilles Simon s-a arătat încântat că se va putea bucura de un astfel de meci, dezvăluind că se așteaptă la o partidă lungă și intensă.

Top 5 lovituri reușite la Australian Open în ziua 6! Veteranul Mannarino, punct magic cu Shelton

Novak Djokovic, principalul favorit de la Melbourne, se va duela, în optimile Australian Open, cu Adrian Mannarino, cap de serie nr. 20, un sportiv pe care nu l-a mai înfruntat din 2018, dar în fața căruia este neînvins, cedând un singur set în 4 partide.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În ciuda faptului că liderul mondial conduce cu 4-0 la meciuri directe în ceea ce-l privește pe Mannarino, Gilles Simon se așteaptă la un duel extrem de intens la Melbourne.
Fostul tenismen a dezvăluit pe rețelele de socializare că abia așteaptă meciul și că pe suprafața de la Australian Open această confruntare poate dura foarte multe ore.
"Djoko-Manna pe această suprafață poate dura 6 ore. Abia aștept să văd ce iese!", a scris Gilles Simon, pe contul său de X.
Citește și:

MANNARINO, GENIAL LA AUSTRALIAN OPEN: HABAR NU ARE CĂ VA JUCA ÎMPOTRIVA LUI DJOKOVIC

Imediat după victoria cu Shelton, Mannarino l-a rugat pe crainic să nu-l întrebe despre următorul adversar fiindcă nu vrea să știe cu cine joacă. Cu un stil de joc și personalitate unice, Mannarino e capabil să captiveze orice fan al tenisului. În vârstă de 35 de ani, francezul a intrat în premieră în Top 20 ATP anul acesta, iar pentru un loc în sferturile de finală se va duela cu Djokovic.
Mannarino e fără doar și poate un personaj în tenis. El a dezvăluit la Melbourne că a aflat din întâmplare că se va duela cu Ben Shelton: "Cu cât aflu mai târziu cine este adversarul meu, cu atât mai bine pentru mine, pentru că atunci evit să mă gândesc la asta. De obicei aflu cu cine joc înainte de meci cu o oră.
Astăzi, de exemplu, am aflat mai devreme că joc împotriva lui Shelton pentru că m-am uitat pe ecranele de la restaurantul unde beam ceva, lângă terenul pe care jucau prietenii mei Mahut și Roger-Vasselin meciul de dublu și, deodată, am văzut numele meu lângă cel al lui Ben", a spus el stârnind râsul tuturor jurnaliștilor.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo