Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic i-a uimit pe jurnaliști cu sinceritatea sa, la Australian Open! De ce i-a purtat Federer pică: "O certitudine!"

Irina Aldea

Publicat 20/01/2024 la 06:42 GMT+2

Novak Djokovic a declarat în fața jurnaliștilor prezenți la Australian Open că lui Roger Federer nu i-a plăcut modul în care se comporta atunci când a apărut pe marea scenă din sportul alb.

Djokovic nu are emoții cu Etcheverry și își bătătorește calea spre titlul #25. Rezumatul partidei

Djokovic este din ce în ce mai vocal în legătură cu provocările pe care le-a avut de înfruntat atunci când a început să concureze în circuitul ATP într-o epocă în care Roger Federer și Rafael Nadal dominau copios tenisul mondial masculin. Întrebat dacă expresivitatea sa debordantă a cauzat probleme și dacă vreun jucător a fost nemulțumit de caracterul său, sârbul nu a ezitat să-l numească pe Federer.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
"Știu cu siguranță că lui Federer nu i-a plăcut modul în care mă comportam la început, e o certitudine. Cred că nu i-a picat bine. Nu știu despre ceilalți", a spus el. Cel mai titrat tenismen din istorie a transmis că celorlalți jucători nu le-a plăcut felul în a spus cu subiect și predicat că vrea să fie cel mai bun din istorie, lucru pe care l-a și realizat de altfel.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic i-a uimit pe jurnaliști cu sinceritatea sa, la Australian Open! Ce a spus despre Federer

"Cred că nu eram genul de om preferat de unii dintre cei mai buni tenismeni din circuit, pentru că nu mă temeam să spun că vreau să fiu cel mai bun jucător din lume. Eram oarecum - nu oarecum - eram încrezător și simțeam că am jocul care să susțină acest lucru.Niciodată nu am arătat că nu-mi respect adversarii. Întotdeauna salutam la începutul și la sfârșitul meciurilor și îmi recunoșteam adversarul. Respectul trebuie să fie întotdeauna prezent. Apoi, într-un meci, se pot întâmpla multe lucruri în cadrul bătăliei", a mai spus el la conferința de presă de după meciul cu Tomas Etcheverry.
Vineri, Novak Djokovic a câştigat într-o manieră convingătoare meciul său cu numărul 100 la Australian Open, impunându-se în trei seturi, 6-3, 6-3, 7-6 (2) în faţa argentinianului Thomas Etcheverry, vineri, la Melbourne Park. Nole a avut nevoie de două ore şi 28 de minute de joc pentru a se impune în faţa tenismanului sud-american, aflat pe locul 30 ATP, calificându-se în optimile de finală ale competiţiei de la Antipozi.În continuare, super campionul sârb se va lupta pentru accederea în sferturile de finală cu francezul Adrian Mannarino (20 ATP), care a trecut în turul al treilea de Ben Shelton.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo