Novak Djokovic a acuzat serioase probleme de sănătate în meciul cu americanul Taylor Fritz, pe care însă primul jucător al lumii l-a câștigat în set decisiv.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 15 ORE
Înaintea meciului din optimi contra lui Raonic, se punea chiar problema unei retrageri a lui Djkovic, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă. Liderul mondial a trecut și de canadian (3-1 la seturi), dar în multe momente a arătat că nu se simte foarte confortabil din punct de vedere fizic.

Toni Nadal, declarație cu bătaie lungă despre durerile lui Djokovic

Întrebat despre aceste probleme acuzate de Djokovic, Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa Nadal, a avut un răspuns că pentru el este o surpriză cum sârbul se recuperează atât de repede după accidentări care par foarte serioase judecând după felul în care acesta le acuză pe teren.
"Este surprinzător faptul că Djokovic acuză probleme fizice, până la punctul de a avea îndoieli dacă va continua în turneu, iar apoi totul dispare peste noapte. Nu voi fi cel care pune la îndoială dacă durerile salesunt adevărate sau nu... e ceva obișnuit la un sportiv, dar probabil că le evidențiază mai mult decât ar trebui.", a declarat Toni Nadal pentru cotidianul iberic El Pais.
Novak Djokovic va juca mâine în sferturile de finală de la Australian Open împotriva lui Alexander Zverev. Partida va fi ultima a zilei de pe arena Rod Laver, după super-confruntarea dintre Simona Halep și Serena Williams.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58