Amanda Anisimova, ocupantă a locului 61 WTA, a trăit periculos în primul meci la Australian Open 2022. Americanca în vârstă de 20 de ani a fost condusă cu 6-2, 4-2, dar a revenit spectaculos și s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 46 de minute de joc.
Hartono, care a trecut în calificări de Gibson, Bonaventure și Niemeier, cedând în total 3 seturi, nu a mai putut ține ritmul și pe tabloul principal. În urma victoriei cu Hartono, Amanda Anisimova se va duela cu Belinda Bencic pentru un loc în turul al treilea la Melbourne.
Tenis
Ruptură neașteptată în tenis! Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Amanda Anisimova
11/03/2022 LA 17:38

Amanda Anisimova este antrenată de Darren Cahill. Cei doi au deja un titlu cucerit împreună

Darren Cahill a revenit la antrenamente cu noua elevă, după despărțirea de Simona Halep. Australianul o pregătește acum pe Amanda Anisimova, o jucătoare privită cu mari șanse să facă legea în circuit în anii următori. Aflată la Melbourne pentru turneul Melbourne Summer Set 2, Amanda Anisimova a dezvăluit că l-a contactat pe Darren Cahill încă din presezon: "De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor", a spus Amanda Anisimova la Melbourne.
Amanda Anisimova a cucerit în urmă cu o săptămână titlul la Melbourne Summer Set 2, după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute de joc. Acesta este al doilea titlu al carierei pentru sportiva reprezentând Statele Unite ale Americii, după Bogota 2019, și primul împreună cu Darren Cahill.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Qatar TotalEnergies Open
După Simona Halep a urmat noua elevă a lui Cahill! Ostapenko face "victime cu nume" în circuit
22/02/2022 LA 18:02
Australian Open
Ashleigh Barty, cuvinte mari la adresa Amandei Anisimova, pe care a învins-o la Australian Open
23/01/2022 LA 17:24