Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea la Australian Open după ce a trecut de favorita numărul 20, Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 11 minute de joc. Aceasta este cea de-a 4-a victorie a româncei în fața finalistei din 2019, Petra Kvitova.
La fel ca anul trecut, Sorana Cîrstea a profitat de fiecare fisură din jocul Petrei Kvitova, pe care a reușit s-o scoată din ritm încă de la început. Acum, sportiva noastră se va duela pentru un loc în turul al treilea la Melbourne cu Kristina Kucova, care a trecut în primul tur la Australian Open de Misaki Doi.
Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
IERI LA 13:04

Ce a spus Petra Kvitova după ce a fost învinsă clar la Australian Open 2022 de către Sorana Cîrstea

"Sorana iubește stitlul meu de joc. Joacă fix ce-i place și se simte confortabil când mă întâlnește. Pur și simplu știe care mi-e ritmul. E greu pentru ea atunci când întâlnește jucătoare defensive. Jocul meu încă e acolo, nu mi-am pierdut încredere. Am nevoie de meciuri, atâta tot", a spus Petra Kvitova după înfrângerea încasată azi de dimineață la Melbourne.
De 8 ori se întâlniseră până acum Sorana Cîrstea cu Petra Kvitova în circuitul feminin de tenis. Cehoaica avea 5 victorii, iar Sorana 3. În această dimineață, Sorana a obținut un succes foarte important și s-a apropiat la doar un meci câștigat de a egala recordul întâlnirilor directe cu Petra Kvitova.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland-Garros
Cele mai bune momente ale jocului Sorana Cîrstea - Tatjana Maria, încheiat cu o victorie a româncei
IERI LA 12:40
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
21/05/2022 LA 21:00