Aventura lui Madison Brengle la ediția din acest an de la Australian Open a luat sfârșit. Jucătoarea care a uimit o lume întreagă în primul tur a fost eliminată de Naomi Osaka, după ce deținătoarea trofeului a câștigat partida de pe Rod Laver Arena cu 6-0, 6-4.
Partida dintre Brengle și Osaka a fost dezechilibrată din start, jucătoarea din Japonia fiind cea care a dictat ritmul. În partida de astăzi, Brengle a reușit patru lovituri câștigătoare, în timp ce Osaka a trimis decisiv de 37 de ori. Chiar și în aceste condiții, Brengle a fost mult mai ofensivă față de partida sa din turul inaugural.

Australian Open 2022: Rezumatul partidei Brengle - Osaka

Roland Garros
Buzărnescu a câștigat doar 3 game-uri în primul tur la Roland Garros! Înfrângere dură cu Brengle
IERI LA 17:43
Citește și:

Brengle s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open cu o singură lovitură câștigătoare

În primul tur, Madison Brengle a întâlnit-o pe Dayana Yastremska. Jucătoarea din Statele Unite a obținut calificarea în turul secund, după ce Yamstreska a abandonat din cauza unei accidentări la scorul de 6-1, 0-6, 5-0 pentru Brengle. Pe lângă scorul care arată o inconstanță celor două jucătoare, calificarea lui Brengle a surprins și datorită faptului că numărul 54 WTA a obținut o singură lovitură câștigătoare în cele aproape 90 de minute ale partidei.
Chiar dacă a fost la un pas de a câștiga două seturi la 0, sportiva din SUA nu arătat vreun moment vreo intenție pe plan ofensiv. Adversara sa de luni a reușit 31 de lovituri câștigătoare, dar a înregistrat și 60 de erori neforțate.
În ceea ce o privește pe Naomi Osaka, aceasta o va întâlni în turul al treilea pe noua elevă a lui Darren Cahill, Amanda Anisimova. Ea a obținut calificarea în turul al treilea după ce a trecut în turul secund de campioana olimpică de la Tokyo, Belinda Bencic, scor 6-2, 7-5.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
23/05/2022 LA 13:20
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
23/05/2022 LA 10:48