Tenismenele sunt extrem de inconstante, astfel că diferențele mari de la un set la altul nu sunt foarte surprinzătoare. Totuși, ce s-a întâmplat în această dimineață la Melbourne merită atenția publicului larg.
Brengle s-a calificat în turul doi, după ce Yastremska a abandonat la 0-5 în decisiv, din cauza unei accidentări. S-a terminat 6-1, 0-6, 5-0 (abandon) pentru sportiva din SUA, dar nu scorul e cel care surprinde neapărat.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Pliskova, ironie "pe față" pentru Osaka, după ce nipona a zis că nu e motivată să joace la Wimbledon
26/05/2022 LA 10:19
DE CE APROAPE NICIUN JUCĂTOR NU L-A SUSȚINUT PE DJOKOVIC. ANUNȚ DIN INTERIOR: "ADEVĂRUL E UNUL SINGUR"

Australian Open 2022 | Când defensiva e totul

Sportiva de peste Ocean a reușit o singură lovitură câștigătoare, deși a câștigat practic două seturi de o manieră categorică. Yastremska - care s-a accidentat în decisiv - a reușit 31 de winners, dar a făcut în același timp și greleli neforțate în serie, permițându-i adversarei să se califice doar pentru că are o defensivă bună.
Singurul punct direct câștigător al sportivei din sUA, pe care îl poți vedea mai jos, a fost reușit când Yastremska a fost mult scoasă în afara terenului, după un rever. Brengle nu a făcut altceva decât să plaseze elegant mingea în terenul advers.
În turul următor, Brengle va da piept cu Naomi Osaka. O altă sportivă care trimite foarte multe lovituri direct câștigătoare, dar care de asemenea greșește mult. Totuși, în condiții normale, campioana de anul trecut de la Melbourne nu ar trebui să aibă mari emoții.
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
23/05/2022 LA 13:20
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
23/05/2022 LA 10:48