Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la Australian Open 2022

Bianca Dumitru

Actualizat 27/01/2022 la 10:02 GMT+2

Simona Halep a revenit în țară după ce a fost eliminată de la Australian Open în optimi de către Alize Cornet. La sosirea în România, sportiva a vorbit despre cum a fost la Melbourne și despre cine este sportiva care a impresionat-o și pe care o vede câștigătoarea primului Grand Slam din 2022.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

După un început de an petrecut în Australia, Simona Halep s-a întors în România. Sportiva, care a fost eliminată în optimile Australian Open de Alize Cornet, în trei seturi, a vorbit la aeroport despre ce i s-a părut a fi cel mai greu la primul turneu de Grand Slam din 2022.
Românca a punctat că nu are ce să-și reproșeze după parcursul la Australian Open, dar a spus că mai are mult de muncă pentru a ajunge la nivelul fizic pe care și-l dorește.
"A fost destul de greu cu soarele. Dacă nu era soare, poate aș fi rezistat mai mult, dar pur și simplu m-a dărâmat. Sunt ok cu felul în care am jucat, cum s-a desfășurat această deplasare. Bineînțeles că sunt supărare de felul cum s-a desfășurat acest ultim meci. Din câte am citit, am avut mai multe puncte câștigate, dar se mai întâmplă să mai și pierzi.
Nu pot să-mi reproșez nimic, a fost un 2021 greu și mă bucur că 2022 arată deja mai bine. Nu știu dacă există ceva schimbat total față de anul trecut. Fizic, cred că sunt mai bine față de anul trecut și mai am mult de progresat, nu sunt la nivelul pe care mi-l doresc, mai am de progresat și îmi va lua ceva timp să ajung acolo", a declarat Simona Halep, care a comentat și situația controversată prin care a trecut Novak Djokovic la începutul acestui an.
picture

Rezumatul meciului dramatic dintre Simona Halep și Alize Cornet din optimile Australian Open 2022

Citește și:

"Barty este incredibilă și o admir foarte mult!"

În plus, Simona Halep a dezvăluit și care este jucătoarea sa preferată din circuit, nominalizând-o pe Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, despre care a avut numai cuvinte de laudă.
"Am văzut scorul la ultimul meci și mi s-a părut wow! Ashleigh Barty este incredibilă și o admir foarte mult, îmi place tare mult. Pot să spun că e jucătoarea mea preferată din circuit în acest moment. Joacă impecabil și își dă senzația tot timpul că tenisul e ușor, așa că îi doresc să câștige, merită", a spus Halep.
picture

Marş spre titlul de la Australian Open. Rezumatul partidei Barty - Pegula, din sferturi

Ashleigh Barty este marea favorită să se impună pe tabloul feminin la Australian Open 2022, australianca urmând a o înfrunta pe Madison Keys pentru un loc în finala competiției de la Melbourne. Meciul dintre cele două este programat joi, de la ora 10:30.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo