Numărul 15 WTA a fost întrebat din nou în legătură cu situația lui Novak Djokovic și nu s-a ferit să își spună opinia în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu tenismenul sârb.
Ea a acordat un interviu pentru Eurosport în timpul turneului, în care a spus de ce este pentru vaccin și ce părere are despre cazul Djokovic.
Numărul 1 ATP a fost expulzat din Australia din cauza faptului că nu era vaccinat și a primit o interdicție de 3 ani.
Australian Open
Ilie Năstase a comentat succesul lui Nadal de la Australian Open: "Asta mi-a plăcut foarte mult"
01/02/2022 LA 17:50
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep nu lasă loc de interpretări

Simona Halep s-a întors în țară după eliminarea de la primul Grand Slam al anului și s-a declarat încă o dată pro vaccin, menționând faptul că tenisul nu trebuia să se confrunte cu o astfel de situație.
"Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, nici nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu îmi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că, atunci când sunt reguli şi când specialiştii spun că așa trebuie să facem, îi ascult", a spus Halep, pe Aeroportul Henri Coandă.

"Simona Halep, ce părere ai de subiectul <Djokovic>?"

După victoria în fața Magdalenei Frech, Simona Halep a vorbit pentru Eurosport şi despre cel mai "fierbinte" subiect din tenis, expulzarea lui Djokovic din Australia. Românca în vârstă de 30 de ani s-a declarat încă o dată pro-vaccin, dar a evitat elegant să dea un verdict în ceea ce privește situația controversată în care s-a aflat liderul ATP.
"Eu am fost tot timpul pro-vaccin, m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea, dar într-adevăr a fost o situație dificilă pentru toată lumea", a conchis Simona Halep.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
"Una dintre cele mai mari reveniri pe care le-am văzut vreodată" - McEnroe, uimit de Rafael Nadal
01/02/2022 LA 11:39
Australian Open
Becker, fost antrenor al lui Djokovic: "Nadal este cel mai de succes jucător al tuturor timpurilor"
30/01/2022 LA 18:21