Organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului sunt asaltați de probleme și reclamații din partea jucătorilor ajunși la Melbourne și plasați în carantină la hotel.
Yulia Putintseva a apelat la rețelele de socializare pentru a-și striga nemulțumirea, după ce a avut neplăcuta surpriză de a găsi un șoarece în camera de hotel. Sportiva de 26 de ani din Kazahstan, locul 28 WTA, a filmat "intrusul" plimbându-se nestingherit prin camera sa. "De două ore încerc să îmi schimb camera. Și nimeni nu a venit să ajute, din cauza carantinei", s-a plâns sfertfinalista de anul trecut de la US Open.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 14 ORE

Australian Open 2021, mărturii din carantină

Putintseva nu este singura jucătoare care s-a plâns fanilor.
Mai mulți jucători din ATP au obiectat după ce și-au primit porțiile de mâncare. Jucătorii nu au voie să mănânce decât în camera de hotel care le este repartizată, mâncarea fiind livrată de organizatori. Spaniolul Pablo Carreno Busta și italianul Fabio Fognini s-au plâns de porțiile de prânz livrate la caserolă, Corentin Moutet nu a fost încântat de porția sa de desert, iar Benoit Paire a găsit o formulă ironică de a protesta.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 17 ORE
Wimbledon
ATP amenință LTA cu excluderea din competiții în 2023, dacă rușii vor fi interziși iar la Wimbledon
ACUM O ZI