Organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului sunt asaltați de probleme și reclamații din partea jucătorilor ajunși la Melbourne și plasați în carantină la hotel.

Yulia Putintseva a apelat la rețelele de socializare pentru a-și striga nemulțumirea, după ce a avut neplăcuta surpriză de a găsi un șoarece în camera de hotel. Sportiva de 26 de ani din Kazahstan, locul 28 WTA, a filmat "intrusul" plimbându-se nestingherit prin camera sa. "De două ore încerc să îmi schimb camera. Și nimeni nu a venit să ajute, din cauza carantinei", s-a plâns sfertfinalista de anul trecut de la US Open.

Tenis
Tăieri de 80% din premiile financiare! Câți bani va lua Simona Halep la Miami, în comparație cu 2019
ACUM 2 ORE

Australian Open 2021, mărturii din carantină

Putintseva nu este singura jucătoare care s-a plâns fanilor.

Mai mulți jucători din ATP au obiectat după ce și-au primit porțiile de mâncare. Jucătorii nu au voie să mănânce decât în camera de hotel care le este repartizată, mâncarea fiind livrată de organizatori. Spaniolul Pablo Carreno Busta și italianul Fabio Fognini s-au plâns de porțiile de prânz livrate la caserolă, Corentin Moutet nu a fost încântat de porția sa de desert, iar Benoit Paire a găsit o formulă ironică de a protesta.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Roger Federer, revenire cu năbădăi! Elvețianul a declarat forfait la un turneu de marcă din circuit
ACUM 2 ORE
ATP Rotterdam
Andy Murray, revenire spectaculoasă în turul inaugural la Rotterdam. Posibil meci de gală în turul 2
ACUM 4 ORE