Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios l-a ironizat pe Nadal în meciul cu Simon. Se pot întâlni în optimi la Australian Open

Sebastian Ujica

Actualizat 23/01/2020 la 15:16 GMT+2

Nick Kyrgios a reușit calificarea în turul următor la Australian Open.

Kyrgios

Credit imagine: Eurosport

Australianul Nick Kyrgios continuă conflictul de la distanță cu liderul mondial, Rafa Nadal. Cei doi nu s-au mai întâlnit pe teren de la Wimbledon, însă pot să se dueleze în optimi la Australian Open.
Kyrgios a reușit să-l elimine pe Gilles Simon (6-2, 6-4, 4-6, 7-5) , pentru că în turul următor să joace lui Khachanov. De partea cealaltă, Nadal îl va întâlni în turul următor pe Carreno-Busta. Dacă trec de aceste partide, cei doi vor fi față în față în acest weekend.
Kyrgios este deja cu gândul la această partidă. La meciul cu Simon, la scorul de 5-4 în setul secund, Kyrgios l-a ironizat pe Nadal pentru ritualul acestuia când se pregătește să servească.
picture

Kyrgios l-a ironizat pe Nadal în meciul cu Simon

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo