Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open | Toni Nadal, atac subtil la adresa lui Djokovic: "Este surprinzător acest lucru"

Nicu Savin

Publicat 15/02/2021 la 18:12 GMT+2

Novak Djokovic nu este în cea mai bună formă fizică la Australian Open, dar sârbul s-a calificat totuși în sferturile de finală al competiției de la Antipozi. Toni Nadal, unchiul lui Rafa Nadal, a făcut câteva declarații care pot fi interpretate ca o înțepătură subtilă la adresa lui Djokovic, cu privire la problemele acestuia de sănătate pe care le-a acuzat.

Novak Djokovic primește îngrijiri medicale la Australian Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a acuzat serioase probleme de sănătate în meciul cu americanul Taylor Fritz, pe care însă primul jucător al lumii l-a câștigat în set decisiv.

Australian Open - UNIBET
Înaintea meciului din optimi contra lui Raonic, se punea chiar problema unei retrageri a lui Djkovic, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă. Liderul mondial a trecut și de canadian (3-1 la seturi), dar în multe momente a arătat că nu se simte foarte confortabil din punct de vedere fizic.

Toni Nadal, declarație cu bătaie lungă despre durerile lui Djokovic

Întrebat despre aceste probleme acuzate de Djokovic, Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa Nadal, a avut un răspuns că pentru el este o surpriză cum sârbul se recuperează atât de repede după accidentări care par foarte serioase judecând după felul în care acesta le acuză pe teren.
"Este surprinzător faptul că Djokovic acuză probleme fizice, până la punctul de a avea îndoieli dacă va continua în turneu, iar apoi totul dispare peste noapte. Nu voi fi cel care pune la îndoială dacă durerile salesunt adevărate sau nu... e ceva obișnuit la un sportiv, dar probabil că le evidențiază mai mult decât ar trebui.", a declarat Toni Nadal pentru cotidianul iberic El Pais.
Novak Djokovic va juca mâine în sferturile de finală de la Australian Open împotriva lui Alexander Zverev. Partida va fi ultima a zilei de pe arena Rod Laver, după super-confruntarea dintre Simona Halep și Serena Williams.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo