Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Australian Open | Prima reacție oferită de Ashleigh Barty după eliminarea din sferturi

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2021 la 13:45 GMT+2

Visul frumos al australienilor s-a încheiat miercuri la Melbourne, atunci când Ashleigh Barty a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open 2021 de către Karolina Muchova.

Australia's Ashleigh Barty hits a return against Shelby Rogers of the US during their women's singles match on day eight of the Australian Open tennis tournament in Melbourne

Credit imagine: Getty Images

Visul australienilor a fost spulberat în sferturile de finală. Karolina Muchova, a 25-a favorită de pe tabloul de simplu, s-a calificat în prima ei semifinală de Grand Slam din carieră, la 24 de ani. Cehoaica de pe locul 27 WTA a trecut de principala favorită, Ashleigh Barty, scor 1-6, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 50 de minute de joc.
Australian Open - UNIBET
Până la scorul de 1-6, 0-2, Muchova nu a reușit să contracareze jocul prestat de adversara ei, însă a cerut un time-out medical, iar apoi totul s-a schimbat în favoarea ei. La interviul de pe teren, de după meci, Muchova a declarat că "i se învârtea capul, așa că a cerut o pauză". Presa din Australia a reacționat imediat, indicând metoda la care a recurs cehoaica pentru a o scoate din ritm pe jucătoarea lor.

Australian Open 2021 | Prima reacție oferită de Ashleigh Barty după eliminarea din sferturile de finală

La conferința de presă, acesta a fost de altfel și aspectul pe care s-au concentrat jurnaliștii prezenți. Aceștia au întrebat-o pe Ash Barty ce crede despre acea pauză care în mod evident a afectat-o foarte tare. Australianca a ales să ofere un răspuns elegant, fără a-i aduce acuze adversarei ei din sferturile de finală.
"Am jucat o mulțime de meciuri în cariera mea unde jucătoarele au fost nevoite să ceară time-out medical. Și eu am fost pusă în această situație de mai multe ori, așa că nu ar trebui să fie un punct atât de determinant în meci. Am fost foarte dezamăgită că am lăsat acel moment să devină un punct determinant. Sunt experimentată acum și ar fi trebuit să fiu capabilă să gestionez această situație", a transmis Barty la conferința de presă.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo