Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open | Sofia Kenin începe cursa de apărare a trofeului cu victorie: "Nu am fost la 100%"

Cezara Paraschiv

Publicat 09/02/2021 la 05:04 GMT+2

Australian Open | Americanca Sofia Kenin și-a început cursa de apărare a trofeului cu victorie o victorie în 86 de minute în fața australiencei Maddison Inglis, scor 7-5, 6-4.

Sofia Kenin, campioana en-titre Australian Open

Credit imagine: SID

Sofia Kenin, 22 ani, răsuflă ușurată după ce a trecut de primul meci la Australian Open 2021. "Evident că primul tur a fost un meci pentru care aveam emoții. Nu am simțit că sunt la 100%. Am încercat să îmi dau seama pe parcurs ce trebuie să fac", a declarat deținătoarea titlului, citată de site-ul oficial al turneului. Americanca încearcă să devină prima jucătoare după Victoria Azarenka (Belarus) care să își apere trofeul câștigat la "Openul Vesel".
Australian Open - UNIBET
Fără victorie până acum în 'main tour', Maddison Inglis (133 WTA) a reușit primul break al partidei, desprinzându-se la 3-1 în primul set. Kenin a revenit însă cu aceeași determinare care a dus-o până la trofeu la ediția precedentă, reușind 23 de lovituri câștigătoare, cu 13 în plus față de adversara sa. În setul secund, a fost rândul americancei să se încurce la 3-1, australianca reușind să restabilească egalitatea, înainte ca Sofia Kenin să declanșeze sprintul final spre turul doi, acolo unde o va înfrunta pe Kaia Kanepi (Estonia), învingătoare cu 6-3, 6-1 în fața Sevastovei.

Australian Open: victorie clară pentru Garbine Muguruza

Și finalista ediției precedente a acces, marți, în turul doi la primul turneu de Mare Șlem al anului. Garbine Muguruza, cap de serie 14 la Melbourne, a prins viteză în duelul cu Margarita Gasparyan, după un start de meci echilibrat. Spaniola s-a văzut egalată de la 3-1 în primul set, însă mai departe a câștigat șapte game-uri consecutiv pentru a-și asigura biletul pentru turul doi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo