Românca este singura jucătoare activă într-un clasament al celor mai multe săptămâni petrecute în primele 10 locuri mondiale.
Clasamentul săptămânilor petrecute consecutiv în top 10 mondial este condus de Martina Navratilova - 1000 săptămâni, urmată de Chris Evert - 746 săptămâni, Stephanie Graff - 625 săptămâni, Gabriela Sabatini - 508 săptămâni, Pam Shriver - 458 săptămâni, Arantxa Sanchez - 429 săptămâni, Hana Mandlikova - 421 săptămâni, Simona Halep - 350 săptămâni.
Simona Halep se pregăteşte zilele acestea pentru Australian Open. În 2018 a pierdut finala turneului de Mare Şlem în faţa jucătoarei din Danemarca, Caroline Wozniacki.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
IERI LA 15:38

Simona Halep se pregătește pentru Australian Open 2021 alături de Irina Begu

Simona Halep, a doua jucătoare în clasamentul WTA, se pregătește pentru turneul demonstrativ de la Adelaide, programat pe 29 ianuarie, la care va evolua alături de Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Serena Williams, dar și starurile ATP Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem.
Mai departe, ea va lua startul într-un turneu WTA 500 și apoi la Australian Open, turneu transmis între 8 și 21 februarie în direct pe canalele Eurosport.
Vineri dimineață, Simona Halep a distribuit prima fotografie de pe terenul de antrenament, într-o perioadă în care astfel de postări sunt rare, întrucât organizatorii australieni le-au sportivilor carantinați la Adelaide să evite să dea detalii din luxosul complex "M Suites", de la "Majestic", pentru a nu inflama și mai mult spiritele în rândul celorlalți jucători, în marea lor majoritate carantinați în condiții mult mai dure, la Melbourne.
"Partenera mea de antrenament pentru cele două săptămâni în Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietenă Irina Begu. Adelaide, abia aștept să te văd pe 29. Și pe tine, Ashleigh Barty", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
IERI LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02