După ce a avut mari emoţii cu Tomljanovic în turul anterior, Halep a fost în control total azi, în confruntarea din turul 3. Acum, campioana noastră o aşteaptă în optimi pe Iga Swiatek, care e mare favorită în duelul său din turul trei, cu franţuzoaica Ferro.
"Nu m-am gândit cum o să joc cu Swiatek pentru că nu știam dacă o să câștig. În plus, depinde și de meciul ei dacă o să câștige sau nu, dar va fi un meci dificil pentru că a fost cumva foarte puternică la Roland Garros și meciul s-a desfășurat rapid, nu am prea simțit mare lucru, dar eu sper că voi fi mult mai bine în meciul acesta și o să vorbesc cu echipa ca să văd ce pot face mai bine, să stau în meci mult mai bine și de ce nu să câștig. Am încredere, mă simt mult mai bine față de meciul anterior, sunt încrezătoare, sunt veselă și sper să dau tot ce am mai bun ca să câștig", a spus Halep într-un interviu exclusiv pentru eurosport.ro.
Pentru Simo e şansa revanşei, după ce poloneza i-a interzis visul de a câştiga al treilea turneu de Grand Slam, toamna trecută, la Roland Garros. Cristian Tudor Popescu a comentat posibilul duel de 5 stele din optimile de la Melbourne şi e convins că, deşi suprafaţa nu o ajută pe româncă, fiind prea rapidă, eventualul duel va fi mult mai echilibrat decât la Paris.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
"Zgura de la Roland Garros era un avantaj pentru Simona Halep, în raport cu suprafața mult mai rapidă de anul acesta, de la Australian Open. Are o altă compoziție, care mărește viteza. Asta nu e în avantajul ei. Dacă va fi cu Swiatek, nu fac predicții în general, dar aici aș putea spune că mai mult ca sigur nu va fi un joc de două seturi, nu se va termina într-o oră și ceva. Vom asista la o bătălie consistentă între cele două jucătoare de clasă mondială", a explicat Cristian Tudor Popescu, la ProX.

Simona Halep, lucidă la Australian Open

În privinţa partidei de azi, cunoscutul gazetar a fost extrem de mulţumit de liniştea psihică a Simonei. Aceasta a revenit de la 2-5 în decisiv, în turul anterior, dar neîncrederea nu şi-a făcut simţită prezenţa în niciun moment astăzi.
"Semnul lucidității și al încrederii din meciul de astăzi au fost contre-pied-urile. Au pus-o pe picior greșit de atâtea ori pe Kudermetova. Inclusiv ultima minge a fost așa. E o lovitură care necesită mult calm și multă precizie. Scoate adversara din joc, îi dă senzația de neputință. Faptul că i-a reușit astăzi arată clar liniștea ei psihică", a mai explicat cunoscutul gazetar.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02