Numărul unu mondial, de 9 ori câștigător la Melbourne, poate juca la Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului. Avocații lui au prezentat timp de aproape 3 ore cazul și l-au argumentat solid, astfel încât judecătorul Anthnony Kelly a avut nevoie de puțin timp pentru a delibera și a-i da dreptate sârbului.
Victoria e una uriașă, chiar dacă trebuie spus că nu suntem încă 100% siguri că Nole va participa la turneul de la Melbourne, în contextul în care Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrews, îl poate încă deporta pe Djokovic din Australia. Totuși, e puțin probabil să se întâmple asta, o asemenea hotărâre urmând să aducă și mai multă rușine pentru Guvern și să stârnească un scandal monstru.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
CITEȘTE ȘI:
POVESTEA INCREDIBILĂ APĂRUTĂ ÎN PRESA SÂRBĂ, CHIAR ÎN TIMPUL PROCESULUI LUI DJOKOVIC: "OFEREAU 10 MILIOANE DE LIRE"

Presa sârbă, după procesul câștigat de Djokovic în Australia

Cum era de așteptat, presa sârbă salută decizia Tribunalului și vorbește în termeni laudativi despre "eroul Djokovic" și echipa sa.
"Novak a bătut Australia! Statul, îngenuncheat", e titlul dat de blic.rs, jurnaliștii sârbi explicând apoi cum s-a ajuns la verdict.
"Pentru mândrie, pentru toți cei care au ieșit în stradă, pentru toți cei care l-au susținut pe Novak din toată lumea: Djokovic a câștigat în Australia, așa cum o face întotdeauna! De data aceasta în afara terenului de tenis. Aceasta nu este doar victoria lui Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din lume, este o decizie pe care toată Serbia o aștepta după marea hărțuire de la Melbourne. Judecătorul Anthony Kelly a declarat că revocă decizia de revocare a vizei jucătorului de tenis și că Guvernul australian trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată. S-a decis ca în termen de 30 de minute Djokovic să fie liber și să i se returneze documentele și toate lucrurile confiscate temporar. Novak Djokovic a primit un permis oficial de intrare în Australia, o viză, la curtea federală din Victoria și pleacă în campania pentru cel de-al 21-lea Grand Slam, la Melbourne!", mai scris sârbii.
Djokovic e principal favorit să câștige Australian Open 2022, dar e clar că, după aceste zile grele, misiunea e și mai complicată. Asta și pentru că Medvedev și Zverev se află în formă de grație și se anunță doi adversari greu de învins.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51