Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep "i-a pus gând rău" lui Swiatek la Australian Open: "M-a distrus la Roland Garros"

Cristian Mihală

Actualizat 12/02/2021 la 11:35 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Australian Open, după o partidă fără istoric, scor 6-1, 6-3, împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 32. La final, campioana noastră a analizat la cald disputa.

Halep & Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Australian Open - UNIBET
După un tur secund în care a avut mari emoții, revenind de la 2-5 în decisiv, Simo a fost în control total azi. A avut o armă redutabilă în serviciu, lucru recunoscut la final.
"E mereu greu să joc împotriva jucătoarelor pe care nu le-am mai întâlnit. Am avut un serviciu bun, m-a ajutat și mi-am făcut meciul ușor. Am muncit mult în pre-sezon la serviciu și se vede. Terenul e foarte rapid, mai ales pentru mine pentru că sunt", a spus Halep la final.

Halep o așteaptă pe Swiatek în optimi la Australian Open

În optimile de finală, Halep, finalistă la Melbourne în 2018, o va întâlni pe învingătoarea din partida Swiatek - Ferro. În cazul unei întâlniri cu poloneza, ar fi prima șansă de revanșă după ce Iga a învins-o la Roland Garros 2020, câștigând apoi turneul.
Halep și-a amintit de duelul din toamnă și pare extrem de motivată să își ia revanșa. Sportiva clasată pe locul 17 WTA e într-o formă bună, pierzând un singur meci din ultimele 11 disputate.
"E o provocare pentru că m-a distrus la Roland Garros. Trebuie să joc mai bine, sunt încrezătoare. Vom vedea ce va fi", a mai spus campioana noastră.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo