https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
După un tur secund în care a avut mari emoții, revenind de la 2-5 în decisiv, Simo a fost în control total azi. A avut o armă redutabilă în serviciu, lucru recunoscut la final.
"E mereu greu să joc împotriva jucătoarelor pe care nu le-am mai întâlnit. Am avut un serviciu bun, m-a ajutat și mi-am făcut meciul ușor. Am muncit mult în pre-sezon la serviciu și se vede. Terenul e foarte rapid, mai ales pentru mine pentru că sunt", a spus Halep la final.
WTA Dubai
4 românce au jucat azi în turul 1 la Dubai! Bogdan, Patricia & Begu, eliminate! Cîrstea, în turul 2
ACUM 18 ORE

Halep o așteaptă pe Swiatek în optimi la Australian Open

În optimile de finală, Halep, finalistă la Melbourne în 2018, o va întâlni pe învingătoarea din partida Swiatek - Ferro. În cazul unei întâlniri cu poloneza, ar fi prima șansă de revanșă după ce Iga a învins-o la Roland Garros 2020, câștigând apoi turneul.
Halep și-a amintit de duelul din toamnă și pare extrem de motivată să își ia revanșa. Sportiva clasată pe locul 17 WTA e într-o formă bună, pierzând un singur meci din ultimele 11 disputate.
"E o provocare pentru că m-a distrus la Roland Garros. Trebuie să joc mai bine, sunt încrezătoare. Vom vedea ce va fi", a mai spus campioana noastră.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, în topul celor mai titrate tenismene aflate în activitate! Locul ocupat de Simo
IERI LA 06:43
Tenis
De ce s-a retras Simona Halep (și) de la turneul organizat la Dubai. Motivul invocat de Simo
04/03/2021 LA 14:47