Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Federer nu se gândește la trofeul Australian Open. Ce a spus elvețianul înaintea debutului de luni

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/01/2020 la 11:46 GMT+2

Roger Federer a declarat că are așteptări destul de mici în ceea ce privește câștigarea primului Grand Slam al anului, de la Melbourne.

Roger Federer in thought during his match against Stefanos Tsitsipas during Day Seven of the Nitto ATP World Tour Finals at The O2 Arena on November 16, 2019 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Federer va debuta luni la Australian Open 2020, iar primul său adversar va fi americanul Steve Johnson, în vârstă de 30 de ani, clasat pe locul 81 ATP.
Elvețianul nu a mai jucat un meci oficial de la mijlocul lunii noiembrie, în timp ce Johnson are deja 8 partide disputate în ultimele două săptămâni la turneele Challenger, dar și un titlu cucerit la Bendigo (Australia).
"E complicat să joci împotriva cuiva care a evoluat foarte mult în ultima săptămână. El este pregătit, iar eu nu sunt. Trebuie să îmi recapăt repede ritmul. Antrenamentele au decurs bine și am avut destul timp să mă liniștesc. Sper că este îndeajuns, vom vedea ce se întâmplă.
Sunt conștient că va fi un drum foarte lung pentru victorie, de aceea va trebui să iau fiecare meci în parte. Ca să fiu sincer, așteptările mele sunt destul de mici.", a declarat Federer, într-un interviu acordat site-ului ATP.
Federer und andere Stars spielten für den guten Zweck

Federer, de 6 ori campion la Australian Open

Roger Federer, în prezent pe locul trei mondial, a câștigat de 6 ori titlul la Australian Open, ultima oară în 2018. Elvețianul este jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam cucerite în carieră, 20, fiind urmat îndeaproape de Rafael Nadal, care a obținut 19 trofee.
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player, începând cu 20 ianuarie. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo