Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danka Kovinic, mesaj "războinic" înainte de duelul cu Halep, la Australian Open. Promisiunea făcută

Cristian Mihală

Publicat 21/01/2022 la 10:03 GMT+2

Danka Kovinic e extrem de montată înainte de duelul cu Simona Halep, din turul 3 de la Australian Open. Sportiva din Muntenegru a promis că va încerca să obţină un nou succes istoric, contra reprezentantei noastre.

Emma Raducanu loses out to Danka Kovinic at Australian Open in Melbourne

Credit imagine: Eurosport

În vârstă de 27 de ani, Kovinic a obţinut un succes istoric ieri, la Australian Open, reuşind să o elimine pe câştigătoarea de la US Open 2021, Emma Răducanu. Pe locul 98 WTA, aceasta a devenit prima sportivă din istoria Muntenegrului care ajunge în turul 3 la un Grand Slam.
Ca atare, Danka a fost "bombardată" de o serie de mesaje de felicitare, din care, spune ea, îşi va trage energia pentru a face un meci mare şi contra lui Halep. Kovinic a promis că va încerca să abordeze partida din turul 3 la fel, visând la un nou succes istoric în faţa unei sportive care, nu doar că are două Grand Slamuri în palmares, dar a fost şi numărul unu mondial.
"Împreună am scris istorie. Mulţumesc tuturor pentru felicitări şi susţinere, am primit o mulţime de mesaje şi sunt foarte fericită că sunteţi atât de mulţi alături de mine. Nimic nu mă va opri, în două zile, să încerc să fac totul la fel", a scris Kovinic pe Twitter.
CITEŞTE ŞI:

Halep - Kovinic, în turul 3 la Australian Open, la noapte

2016 a fost cel mai bun an pentru viitoarea adversară a Simonei Halep. 46 a fost cel mai bun loc ocupat de aceasta în clasamentul WTA, însă Kovinic nu se poate lăuda cu vreun turneu câștigat în competițiile de simplu, conform site-ului WTA.
Acum, Kovinic promite să facă cel mai bun sezon, dar Simona Halep rămâne mare favorită în disputa din această noapte. Partida va fi în direct pe Eurosport, nu înainte de ora 3.30, ora României. Meciul lor este programat primul pe John Cain Arena. Dacă trece de Kovinic, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Zidansek și Cornet.
Tot sâmbătă, va reveni în arenă şi Sorana Cîrstea, care e într-o formă excelentă, după ce a trecut de Petra Kvitova (dublă câştigătoare la Wimbledon) şi de Kristina Kucova. Sori va evolua împotriva rusoaicei Pavlyuchenkova, finalista de la Roland Garros 2021. Meciul dintre cele două va avea loc în sesiunea de seară (sâmbătă dimineaţă, după 10:00, la Bucureşti).
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo