Sori a fost la un pas să îşi egaleze cea mai bună performanţă într-un Grand Slam, dar în momentele cheie din setul decisiv Iga Swiatek, câştigătoare de Grand Slam, a fost mai concentrată.
La final, poloneza a început să plângă, semn că emoţiile avute în partidă au fost extrem de mari.
"Meciul ăsta a necesitat atât de multă energie, mă bucur că voi, publicul, mi-aţi dat această energie. Am început fără să fiu în ritm. După primul set, tremuram, nivelul meu de stres a fost foarte sus, am avut emoţii. Pentru mine, o săptămână fără să plâng nu e o săptămână normală, trebuie să vă obişnuiţi cu asta", a spus Swiatek la final.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM O ZI
CITEŞTE ŞI:
SORANA CÎRSTEA A FĂCUT SPECTACOL ÎN SETUL DECISIV AL DISPUTEI CU SWIATEK

Swiatek, cuvinte de laudă pentru Sorana Cîrstea

Swiatek, o sportivă foarte agresivă, a reuşit cu doar două lovituri câştigătoare mai mult decât Sorana, echilibrul partidei fiind evident. Iga a vorbit la superlativ despre sportiva noastră, care a surprins-o în multe rânduri cu returul foarte puternic.
"Când am iniţiativa, când intru în teren, am o senzaţie bună. Suprafaţa mă ajută, dar Sorana a fost foarte agresivă şi m-a împins mult în spate. A pus multă presiune pe mine, a returnat din interiorul terenului de multe ori. A trebuit să servesc bine şi să fiu gata când venea returul. Chiar dacă am servit cu 180 km/h, returul venea de la ea la fel de tare. A trebuit să stau pe vârfuri şi să încerc să profit de orice ocazie", a mai spus poloneza.
Aflată în premieră în sferturi la Australian Open, Swiatek va lupta pentru un loc în "careul de aşi" cu învingătoarea din disputa Sabalenka - Kanepi.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Internationaux de Strasbourg
Sorana Cîrstea, eliminată la Strasbourg de locul 348 WTA! Gabriela Ruse, învinsă și ea în primul tur
17/05/2022 LA 11:23
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
16/05/2022 LA 09:51