Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, în lacrimi după meciul cu Sorana Cîrstea. Cuvinte impresionante la adresa româncei

Cristian Mihală

Publicat 24/01/2022 la 12:33 GMT+2

Sorana Cîrstea a fost învinsă de poloneza Iga Swiatek, a şaptea favorită, cu 5-7, 6-3, 6-3, luni, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. La final, poloneza a fost extrem de fericită şi a vorit frumos despre reprezentanta noastră.

Iga Swiatek is into the quarter-finals of the Australian Open for the first time

Credit imagine: Getty Images

Sori a fost la un pas să îşi egaleze cea mai bună performanţă într-un Grand Slam, dar în momentele cheie din setul decisiv Iga Swiatek, câştigătoare de Grand Slam, a fost mai concentrată.
La final, poloneza a început să plângă, semn că emoţiile avute în partidă au fost extrem de mari.
"Meciul ăsta a necesitat atât de multă energie, mă bucur că voi, publicul, mi-aţi dat această energie. Am început fără să fiu în ritm. După primul set, tremuram, nivelul meu de stres a fost foarte sus, am avut emoţii. Pentru mine, o săptămână fără să plâng nu e o săptămână normală, trebuie să vă obişnuiţi cu asta", a spus Swiatek la final.
CITEŞTE ŞI:

Swiatek, cuvinte de laudă pentru Sorana Cîrstea

Swiatek, o sportivă foarte agresivă, a reuşit cu doar două lovituri câştigătoare mai mult decât Sorana, echilibrul partidei fiind evident. Iga a vorbit la superlativ despre sportiva noastră, care a surprins-o în multe rânduri cu returul foarte puternic.
"Când am iniţiativa, când intru în teren, am o senzaţie bună. Suprafaţa mă ajută, dar Sorana a fost foarte agresivă şi m-a împins mult în spate. A pus multă presiune pe mine, a returnat din interiorul terenului de multe ori. A trebuit să servesc bine şi să fiu gata când venea returul. Chiar dacă am servit cu 180 km/h, returul venea de la ea la fel de tare. A trebuit să stau pe vârfuri şi să încerc să profit de orice ocazie", a mai spus poloneza.
Aflată în premieră în sferturi la Australian Open, Swiatek va lupta pentru un loc în "careul de aşi" cu învingătoarea din disputa Sabalenka - Kanepi.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo