De-a lungul timpului, Kyrgios și-a contruit imaginea de "băiat rău" și de "rebel". Potențialul lui este imens, mulți specialiști considerând că ar fi avut talentul care să îl aducă pe primul loc în lume și să îi asigure succesul în turnee de Grand Slam. Dar Nick a fost în prea puține momente concentrat exclusiv pe tenis, văzând sportul ca o sursă de bani, nu ca pe o scenă unde poate scrie istorie.
În consecință, nu a trecut vreodată de sferturi la vreun Grand Slam, la simplu, mult prea puțin pentru potențialul uriaș. Totuși, la Australian Open 2022, Kyrgios și cel mai bun prieten al lui, Thanasi Kokkinakis, s-au mobilizat exemplar și au câștigat entuziasmant proba de dublu.
După finala de sâmbătă, Nick a vorbit despre atmosfera fantastică din timpul meciului cu Ebden / Purcell, dar a părut din nou ușor arogant în exprimare.
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
ACUM 7 ORE
"Aș spune că atmosfera de la finala de dublu a fost cea mai bună din tot turneul. Tatăl lui Ash a venit la noi (n.r. la el și la Kokkinakis) și ne-a spus că a fost cel mai cald public pe care l-a văzut vreodată. Evident că Ash e o jucătoare al naibii de bună, dar oamenii vin la meciurile mele dintr-un motiv. Oriunde joc în lumea asta arenele sunt pline din acest motiv", a spus Kyrgios pentru 7News.
CITEȘTE ȘI:
RUSUL KARATSEV, MESAJ FERM PENTRU MEDVEDEV: "FANII L-AU SUSȚINUT PE RAFA ȘI MI SE PARE ABSOLUT NORMAL!"

Kyrgios, extrem de nervos de interpretarea spuselor lui

Presa din Australia a interpretat spusele lui Nick ca o încercare de a ieși în față și a părea că ce a făcut el, la dublu, e mai important decât performanța lui Barty, de la simplu. Evident, un Grand Slam la dublu nu poate fi comparat vreodată cu un triumf în proba de simplu, iar jurnaliștii l-au taxat pe Nick pentru spusele sale.
Văzând modul în care a fost tratat discursul său, Kyrgios s-a enervat peste măsură, considerând că nu a spus nimic care să atingă imaginea lui Barty, așa cum s-a speculat.
"Să va ia naiba, nu am spus nimic lipsit de respect la adresa lui Ashleigh Barty. Am spus doar că atmosfera la meciurile noastre a fost incredibilă. Am simțit-o eu, a simțit-o și Thanasi. Am crescut alături de Ash, îi știu potențialul. Am spus doar ce s-a întâmplat la meciurile noastre, e un moment unic pentru noi și nu aveam cum să îl distrug cu o astfel de remarcă tendențioasă. Nu știm câte Grand Slamuri vom mai juca la Melbourne, din cauza accidentărilor, ne vom aminti de aceste momente toată viața", a spus Kyrgios citat de tennisworldusa.org.
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07
Mutua Madrid Open
Djokovic a lăudat jocul și mentalitatea puștiului lui Alcaraz, după înfrângerea de la Madrid
08/05/2022 LA 05:15