Anisimova - Osaka a fost probabil cea mai bună dispută de până acum pe tabloul feminin de la Australian Open. Confruntarea a fost de un dramatism extrem: după un prim set câştigat de Naomi, sportiva antrenată de Cahill, numărul 60 WTA, a revenit şi a echilibrat balanţa: 4-6, 6-3. La 5-4 pentru niponă, în decisiv, Anisimova a salvat două mingi de meci. Apoi, sportiva din SUA a condus cu 5-2 în super-tie-break, Naomi a revenit la 4-5, dar pe final Amanda a fost cea care a avut nervii mai tari, adjudecându-şi super-tie-breakul cu 10-5.
"Ucigaşa de giganţi", au scris cei responsabili de contul oficial de Twitter al Australian Open, aluzie la turul anterior, când Amanda trecuse de Belinda Bencic, nimeni alta decât campioana olimpică de la Tokyo.
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
ACUM 14 ORE

Amanda Anisimova sau cum să joci tenis cu zâmbetul pe buze

"Nu mă pot opri din zâmbet atunci când joc", a spus Anisimova, imediat după victoria uriaşă reuşită la Melbourne, contra lui Naomi Osaka.
Anisimova a reuşit 11 aşi şi a trimis de peste două ori mai multe lovituri direct câştigătoare decât Naomi Osaka, sportivă care are 4 Grand Slamuri în palmares tocmai datorită numărului mare de "winners" pe care le reuşeşte meci de meci.
Darren Cahill este direct responsabil de metamorfoza Amandei Anisimova, e convinsă Carole Bouchard, una dintre cele mai cunoscute specialiste pe tenis din lume.
În optimi, vom avea parte de un meci extrem de interesant: Anisimova o va întâlni pe numărul unu mondial şi favorita specialiştilor să se impună anul acesta la Melbourne, Ash Barty. Va fi primul test real pentru australiancă, această având până acum adversare abordabile.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
ACUM 16 ORE
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35