Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan și-a dat afară antrenorul abia angajat! Dezvăluiri dure după eliminarea de la Australian Open

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2023 la 11:56 GMT+2

Ana Bogdan l-a demis, după eliminarea de la Australian Open, pe antrenorul cu care colabora de la sfârșitul anului 2022. Sportiva de 30 de ani a făcut declarații dure cu privire la francezul Thomas Drouet.

EXCLUSIV | Ana Bogdan, probleme grave înainte de AO! "Mai rău decât atunci când am avut Covid"

Ana Bogdan a fost eliminată luni, în primul tur de la Australian Open 2023, după ce a fost învinsă de Anna Bondar, în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 3-6, după două ore și două minute de joc.
După meci, românca în vârstă de 30 de ani a făcut dezvăluiri dure cu privire la colaborarea cu francezul Thomas Drouet, pe care îl angajase la finalul anului trecut și de care s-a despărțit chiar în timpul primului turneu de Grand Slam din 2022.
Ana Bogdan a declarat că antrenorul a făcut o criză de nervi în timpul unui antrenament, începând să țipe la ea de față cu toată lumea. Sportiva a decis atunci să încheie colaborarea cu el, deși tocmai o începuse, punctând că are nevoie de liniște și de pozitivitate.
Jucătoarea de tenis de pe locul 63 WTA a spus că este bucuroasă că a fost reținută față de Drouet de la început, criticându-l dur pentru modul în care s-a comportat față de ea.
Bogdan a dezvăluit și că cei doi au ajuns să colaboreze după ce antrenorul, care a mai pregătit-o în trecut și pe Jaqueline Cristian, a contactat-o pe rețelele de socializare.
Citește și:

Ana Bogdan, discurs dur cu privire la Thomas Drouet

"Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut! La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta!
Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente.
Nu mai am antrenor pentru că au fost ceva probleme la Adelaide. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Sunt mai multe lucruri la mijloc. Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capul!
Au fost mai multe lucruri, pentru că nu pot să iau o decizie atât de radicală. Și la capătul lumii! S-au adunat mai multe lucruri. Noroc că am avut ochii deschiși și am fost precaută încă de la început cu el, om pe care nu-l cunosc. A fost bine că am avut ochii deschiși, n-am mers fără cap de la început.
Pe omul ăsta, pe cuvântul meu de onoare, nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el.
M-a contactat pe net. El mi-a scris mie, pe Instagram, și i-am răspuns. Eu nu aveam antrenor la momentul respectiv. I-am zis să începem în decembrie, la început. A venit în țară, am început antrenamentele. Acolo cât de cât să zic că a fost OK, dar unele lucruri nu sunt prea în regulă la nivelul ăsta", a declarat Ana Bogdan, potrivit ProSport.
WTA: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo