Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka e în sferturi la Australian Open 2023! Evoluție magistrală cu Belinda Bencic în optimi

Irina Aldea

Actualizat 23/01/2023 la 08:49 GMT+2

Aryna Sabalenka a obținut luni dimineața calificarea în sferturile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de Belinda Bencic.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka, favorita numărul 5 de pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open, s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului major de la Antipozi. Bielorusa a trecut în optimi de Belinda Bencic, favorita numărul 12, în minimum de seturi. Aceasta a fost a 8-a victorie consecutivă pentru bielorusă: 8-0 în 2023, 16-0 la seturi.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Sabalenka s-a impus cu scorul de 7-5, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute de joc și în care a arătat un nivel de joc foarte ridicat, chiar dacă a fost nevoită să revină de la 1-3 și 2-4 în primul set. În continuare, bielorusa de pe locul 5 WTA se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Donna Vekic și Linda Furhvirtova.
CITEȘTE ȘI:

Aryna Sabalenka e în sferturi la Australian Open 2023. Bielorusa, evoluție magistrală cu Belinda Bencic

Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre Aryna Sabalenka și Belinda Bencic. Cele două jucătoare își împărțiseră victoriile în trecut. Aryna Sabalenka a trecut până acum la Australian Open de Martincova, Rogers, Mertens și Bencic, fără a ceda niciun set.
"Sunt foarte fericită cu victoria de azi, ea e o jucătoare foarte bună, incredibilă. Vă mulțumesc mult pentru susținere, a fost o zi excelentă pentru mine. Emoțiile te pot ajuta într-un meci, au fost multe momente în care nu am avut avantajul pe teren, dar sunt mulțumită de cum gestionez situațiile grele. Azi voi mânca ceva bun, dar apoi voi face totul pentru a-mi reveni, pentru a fi gata pentru meciul următor", a spus Aryna Sabalenka la interviul de după meci.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo