Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu și-a găsit un antrenor pe placul ei și e încântată de noua colaborare! "În 6 luni voi fi o altă jucătoare"

Bianca Dumitru

Publicat 19/01/2023 la 08:09 GMT+2

Emma Răducanu a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open, după ce a cedat în fața lui Coco Gauff, în două seturi. După meci, sportiva în vârstă de 20 de ani a vorbit despre colaborarea cu noul său antrenor, Sebastian Sachs.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu a rezistat doar două tururi la primul turneu de Grand Slam din acest an. Sportiva cu origini românești a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open, după ce a fost învinsă în două seturi de Coco Gauff, scor 6-3, 7-6 (4), după o oră și 43 de minute de joc.
picture

Raducanu - Gauff - Australian Open Rezumat

După înfrângerea suferită în fața americancei de pe locul 7 WTA, Emma Răducanu a vorbit despre colaborarea, începută în decembrie, cu Sebastian Sachs. Sportiva din Marea Britanie a spus că antrenorul în vârstă de 30 de ani, care le-a mai pregătit în trecut pe Belinda Bencic, Victoria Azarenka și Julia Gorges, i-a câștigat încredere.
Jucătoarea de tenis de 20 de ani s-a arătat încrezătoare în noua colaborare, spunând că își dorește ca în următoarele luni jocul ei să se schimbe și ea să devină mai agresivă pe teren.
"Încep să mă încred în ce fac cu noul antrenor, Sebastian, și restul echipei. Mă simt bine și încrezătoare că în șase luni, știu că e oarecum prea devreme, dar sper că voi face niște pași în față. Am viziunea că sunt o jucătoare agresivă. Așa vreau să joc și în viitor", a spus Emma Răducanu, potrivit Sky Sports.
Citește și:

Emma Răducanu, optimistă după eliminarea de la Australian Open

Britanica a dezvăluit și că a avut probleme la gleznă înainte de startul turneului de la Australian Open, spunând că nu se aștepta să ajungă până în turul 2.
"Cred că acum 13 zile, dacă ne-ai fi spus: 'Hei, vei fi la tragerea la sorți și vei câștiga o rundă', ar fi fost un efort enorm cu siguranță. Spunând asta, încă cred că nu am jucat cel mai bine azi. Am simțit că aș fi putut face mai bine", a adăugat Răducanu.
Sportiva de 20 de ani a colaborat în ultima vreme cu specialistul în condiționare fizică Jez Green, antrenorul lui Andy Murray, și a spus că își dorește să mai lucreze alături de el, evidențiindu-i calitățile.
"Îmi place foarte mult munca pe care o facem. Evident, este atât de experimentat și e cel mai bun în domeniu. Așa că va fi bine", a conchis Emma Răducanu.
WTA: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo