Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu și Patricia Țig nu mai joacă azi la Australian Open! 9 meciuri, amânate din cauza vremii

Bianca Dumitru

Actualizat 17/01/2023 la 14:31 GMT+2

Irina Begu nu mai debutează astăzi la Australian Open 2023. Meciul cu Elizabeth Mandlik, din primul tur al competiției de la Melbourne, a fost amânat pentru ziua de miercuri din cauza vremii capricioase.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Meciul Patriciei Țig cu Shuai Zhang, favorita nr. 23 a turneului, a fost amânat, de asemenea, pentru mâine.
UPDATE | Organizatorii au decis să amâne pentru mâine și două partide de pe tabloul masculin. Este vorba despre duelurile dintre Richard Gasquet - Ugo Humbert și Denis Kudla - Roman Safiullin.

Irina Begu ar fi trebuit să debuteze astăzi la Australian Open 2023. Românca era programată să joace în primul tur, împotriva lui Elizabeth Mandlik, în cel de-al patrulea meci al zilei de pe terenul 14.
Condițiile meteorologice de la Melbourne i-au determinat, însă, pe organizatorii primului turneu de Grand Slam din acest an să modifice programul.
Inițial, meciurile au fost întrerupte și amânate din cauza căldurii în exces. După reluarea jocului, partidele de pe terenurile exterioare au fost din nou întrerupte din cauza ploii.
Astfel, programul zilei a doua de la Australian Open a suferit întârzieri importante, iar organizatorii au trebuit să decidă amânarea unor partide. 6 meciuri de pe tabloul feminin au fost reprogramate mâine.
Printre acestea, se află și partida dintre Irina Begu, favorita nr. 27 a competiției, și Elizabeth Mandlik, ora de start urmând a fi anunțată ulterior.
Citește și:

Meciurile din primul tur reprogramate la Australian Open 2023

  • Daria Kasatkina [8] - Varvara Gracheva
  • Beatriz Haddad Maia [14] - Nuria Parrizas Diaz
  • Lucrezia Stefanini - Tatjana Maria
  • Sloane Stephens - Anastasia Potapova
  • Irina Begu [27] - Elizabeth Mandlik
  • Lucia Bronzetti - Laura Siegemund
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo