Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La ce se gândește liderul WTA după calificarea în turul 3 la Australian Open! Mesajul scris pe camera de filmat

Bianca Dumitru

Publicat 18/01/2023 la 07:59 GMT+2

Iga Swiatek a obținut, în această dimineață, calificarea în turul 3 la Australian Open, după o victorie rapidă în fața Camilei Osorio, în două seturi. După meci, liderul mondial a scris un mesaj inedit pe camera de filmat.

Australian Open: Iga Swiatek signing on camera, wondering what will be her dinner

Credit imagine: Eurosport

Iga Swiatek s-a calificat, în această dimineață, în turul 3 la Australian Open, după ce a învins-o în două seturi pe Camila Osorio (locul 84 WTA), scor 6-2, 6-3, după doar o oră și 25 de minute de joc.
La finalul partidei, liderul clasamentului mondial a declarat că se bucură de faptul că va avea o zi liberă, în care își va putea recăpăta forțele înainte de duelul cu Cristina Bucsa sau Bianca Andreescu, din turul 3.
Swiatek a dat de înțeles că se va detașa câteva momente de tenis pentru a se relaxa și prin mesajul pe care l-a scris pe camera de filmat înainte de a părăsi arena.
Poloneza a notat: "Sushi sau friptură în seara asta?", încercând să arate că se va gândi la altceva în următoarele ore – sau cel puțin va încerca să facă asta.
Citește și:

Iga Swiatek, despre presiunea de a fi numărul 1 mondial

Iga Swiatek a vorbit, la conferința de presă de la finalul partidei cu Camila Osorio, despre cât de greu a fost meciul din turul 2 de la Australian Open, spunând că scorul nu arată realitatea de pe teren.
"A fost un meci foarte intens și, parcă, destul de solicitant din punct de vedere fizic. Cred că a fost mult mai greu decât o arată scorul. Camila e o luptătoare grozavă. Nu mi-a dat multe puncte gratis, dar sunt fericită că am fost puternică și am putut să câștig meciul", a declarat liderul WTA.
Poloneza a dezvăluit și cum se simte în postura de "jucătoare de învins" în startul acestui sezon, amintind că resimte o presiune mai mare atât din exterior, cât și de la ea însăși, pentru faptul că e numărul 1 mondial.
"Nu este ușor, pentru că, fiind pe locul 1, așteptările sunt puțin mai mari, cu siguranță, atât de la cei din jur, cât și de la mine. Încerc să gestionez asta cum trebuie. De asemenea, încerc să rămân în bula mea în timpul turneului, astfel încât să nu mă las distrasă de toate astea.
Așa cum spuneam acum două zile, cred că nu vreau ca oamenii să se gândească la faptul că e de la sine înțeles că, dacă ești numărul 1 mondial, vei câștiga totul pentru că oricum trebuie să luptăm pentru fiecare meci și trebuie să fim cu adevărat pregătiți pentru fiecare provocare.
Nu prea cred că clasamentul contează cu adevărat. Vreau să folosesc experiența pe care am acumulat-o și știu că pot face față multor lucruri, dar pe teren e vorba doar de tenis", a adăugat Iga Swiatek.
WTA: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo