Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rybakina - Sabalenka, marea finală feminină de la Australian Open 2023! Bielorusa, victorie cu Linette

Irina Aldea

Actualizat 26/01/2023 la 14:25 GMT+2

Aryna Sabalenka a obținut calificarea în marea finală de la Australian Open, după ce a trecut de Magda Linette în minimum de seturi. Bielorusa se va duela în ultimul act cu Elena Rybakina într-un meci care se anunță extrem de interesant.

Elena Rybakina & Aryna Sabalenka

Credit imagine: Eurosport

Aryna Sabalenka, favorită numărul 5 pe tabloul feminin de simplu, s-a calificat în prima ei finală de Grand Slam, la Australian Open, după ce a trecut de Magda Linette, ocupanta locului 45 WTA, cu scorul de 7-6 (1), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Chiar dacă s-a calificat în ultimul act impunându-se în minimum de seturi, Sabalenka a avut o misiune foarte dificilă în fața polonezei de pe locul 45 WTA. Experimentata sportivă din Polonia a pus presiune în mod constant pe a cincea jucătoare a lumii, dar aceasta din urmă a fost jucătoarea mai bună în momentele cheie.
CITEȘTE ȘI:

Rybakina - Sabalenka, marea finală de la Australian Open 2023

În prima semifinală a zilei, Elena Rybakina a reușit să treacă de Victoria Azarenka în minimum de seturi. Campioana de la Wimbledon a trecut de dubla câștigătoare de la Australian Open (2012 și 2013), Victoria Azarenka, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 43 de minute de joc.
Elena Rybakina și Aryna Sabalenka s-au înfruntat până acum de 3 ori în circuit, iar bielorusa a avut de fiecare dată câștig de cauză, însă toate partidele dintre cele două jucătoare s-au încheiat în 3 seturi, fiind confruntări foarte disputate:
  • Sabalenka - Rybakina, Wimbledon 2021: 6-3, 4-6, 6-3
  • Sabalenka - Rybakina, Abu Dhabi 2021: 6-4, 4-6, 6-3
  • Sabalenka - Rybakina, Wuhan 2019: 6-3, 1-6, 6-1
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo