Simona Halep a avut un meci infernal împotriva Katerinei Siniakova, în primul tur al turneului de la Bad Homburg. Cehoaica a câștigat primul set și a condus cu 3-0 în cel de-al doilea, moment din care Simona a preluat frâiele partidei și în final a reușit să obțină victoria.
Românca a câștigat cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute de joc. La final, sportiva noastră a explicat cum a reușit să revină în meci, insistând că nu a renunțat nicio clipă să creadă în victorie, iar această mentalitate a dat roade.
"A fost un meci foarte dificil, ea a jucat foarte bine și mi-a fost greu la început. Dar am luptat până la final, sunt fericită că am câștigat, orice meci e important. Nu am renunțat la set și 3-0 pentru ea, am crezut că pot câștiga, poate și de asta am câștigat, pentru că am crezut în mine. Mă bucur că am câștigat și că am o nouă șansă să joc aici", a spus Simona Halep la interviul acordat chiar pe teren.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM O ZI
Citește și:

Simona Halep, în optimi la Bad Homburg

Victoria de astăzi îi conferă Simonei cel puțin un meci în plus de pregătire pentru Wimbledon. Pentru un loc în sferturile de finală de la Bad Homburg, românca va da piept cu Tamara Zidansek (58 WTA), sportivă pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în circuit.
Sportiva de 24 de ani din Slovenia nu are un an deosebit (cel mai bun rezultat a fost semifinala de la Adelaide) și nu este o specialistă a ierbii (a ajuns o singură dată în turul 3 la Wimbledon), astfel că Simona va porni ca mare favorită la calificarea în sferturi, acolo unde ar putea da peste Amanda Anisimova, care va fi de asemenea favorită în duelul cu Ann Li.
Astfel, Simona Halep continuă pregătirile pentru Wimbledon prin meciuri oficiale. Turneul de la All England Club va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
IERI LA 07:04
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
06/08/2022 LA 04:59