Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Siniakova! Cum a explicat revenirea de senzație

Nicu Savin

Publicat 21/06/2022 la 20:55 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului WTA 250 de la Bad Homburg (Germania) după ce a trecut în 3 seturi de Katerina Siniakova. La final, sportiva noastră a oferit o scurtă reacție, explicând că a crezut mereu în victorie, chiar dacă a fost condusă cu set și 3-0, și de aceea crede că a reușit să bifeze încă o revenire marcă înregistrată.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut un meci infernal împotriva Katerinei Siniakova, în primul tur al turneului de la Bad Homburg. Cehoaica a câștigat primul set și a condus cu 3-0 în cel de-al doilea, moment din care Simona a preluat frâiele partidei și în final a reușit să obțină victoria.
Românca a câștigat cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 17 minute de joc. La final, sportiva noastră a explicat cum a reușit să revină în meci, insistând că nu a renunțat nicio clipă să creadă în victorie, iar această mentalitate a dat roade.
"A fost un meci foarte dificil, ea a jucat foarte bine și mi-a fost greu la început. Dar am luptat până la final, sunt fericită că am câștigat, orice meci e important. Nu am renunțat la set și 3-0 pentru ea, am crezut că pot câștiga, poate și de asta am câștigat, pentru că am crezut în mine. Mă bucur că am câștigat și că am o nouă șansă să joc aici", a spus Simona Halep la interviul acordat chiar pe teren.
Citește și:

Simona Halep, în optimi la Bad Homburg

Victoria de astăzi îi conferă Simonei cel puțin un meci în plus de pregătire pentru Wimbledon. Pentru un loc în sferturile de finală de la Bad Homburg, românca va da piept cu Tamara Zidansek (58 WTA), sportivă pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în circuit.
Sportiva de 24 de ani din Slovenia nu are un an deosebit (cel mai bun rezultat a fost semifinala de la Adelaide) și nu este o specialistă a ierbii (a ajuns o singură dată în turul 3 la Wimbledon), astfel că Simona va porni ca mare favorită la calificarea în sferturi, acolo unde ar putea da peste Amanda Anisimova, care va fi de asemenea favorită în duelul cu Ann Li.
Astfel, Simona Halep continuă pregătirile pentru Wimbledon prin meciuri oficiale. Turneul de la All England Club va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo