Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce șanse are Alcaraz să joace săptămâna viitoare la Barcelona Open! Programul lui Carlitos

Bianca Dumitru

Publicat 10/04/2024 la 09:51 GMT+3

Carlos Alcaraz și-a anunțat ieri retragerea de la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo din cauza unei accidentări la brațul drept. Sportivul este așteptat să revină mâine la antrenamente pentru a vedea dacă se poate recupera în timp util pentru Barcelona Open, unde este campionul en-titre.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz a fost nevoit să-și anunțe ieri retragerea de la Monte Carlo, primul turneu important din sezonul de zgură. Ibericul a invocat o accidentare la brațul drept, unde a avut aplicate bandaje în ultimele zile de antrenament la Monaco.
Conform jurnaliștilor de la Marca, sunt șanse mari ca problema lui Carlos să nu fie atât de gravă și el să poată reveni pe teren săptămâna viitoare, la Barcelona Open, turneu în care trebuie să-și apere titlul cucerit anul trecut.
Ibericii au anunțat că Alcaraz este așteptat să revină mâine la antrenamente, urmând să susțină două sesiuni de pregătire joi și vineri, înainte de a se decide dacă va putea sau nu să joace la turneul din Catalonia.
Potrivit sursei citate, accidentarea lui Carlitos ar fi fost influențată de faptul că mingile se îngreunează la Monte Carlo din cauza umidității.
Citește și:

CARLOS ALCARAZ, ABANDON DE ULTIM MOMENT DE LA MONTE CARLO

"M-am pregătit la Monte Carlo și am încercat să mă recuperez până în ultimul moment după o accidentare la mușchiul rotund pronator, dar nu a fost posibil și nu pot juca! Abia așteptam să joc... Ne vedem la anul!", a scris Carlos Alcaraz pe contul personal de Twitter.
Sportivul a luat decizia de a se retrage pentru a evita o posibilă accidentare mai gravă la brațul drept. Spaniolul spunea în urmă cu câteva zile că încearcă din răsputeri să-și pună toată baza în glezna la care s-a lovit la începutul acestui an, la Rio de Janeiro.
Din fericire pentru Alcaraz, retragerea de la Monte Carlo nu se traduce în niciun fel în clasamentul ATP întrucât el nu avea puncte de apărat.
Rămâne de văzut dacă va putea să fie prezent la Barcelona sau dacă va merge direct la turneul Masters 1000 de la Madrid, având de apărat titluri în ambele competiții din Spania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo