Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nole, ți-e frică de viitorul tău adversar?" Provocat, Djokovic a oferit un răspuns "ascuțit" la Monte Carlo

Bianca Dumitru

Actualizat 10/04/2024 la 09:47 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat fără emoții în optimile turneului de la Monte Carlo, după ce l-a învins în două seturi pe Roman Safiullin. După meci, sârbul a fost întrebat dacă îi e frică de viitorul său adversar, Lorenzo Musetti, în condițiile în care nu a avut rezultate strălucite în fața italienilor în 2024.

Rezumatul victoriei obținute de Djokovic, în doar 70 de minute, în fața lui Safiullin la Monte Carlo

Novak Djokovic, liderul ATP și principal favorit, s-a calificat marți în optimile turneului ATP 1.000 de la Monte Carlo, după ce a trecut în două seturi de rusul Roman Safiullin (locul 41 ATP), scor 6-1, 6-2.
Sârbul s-a impus după doar 70 de minute de joc, iar în runda următoare îl va înfrunta pe italianul Lorenzo Musetti (locul 24 ATP), care a trecut în 16-imi de francezul Arthur Fils (locul 36 ATP), scor 6-3, 7-5.
La conferința de presă de la finalul meciului cu Safiullin, Djokovic a fost întrebat dacă se teme de viitorul său adversar, în condițiile în care în ultimii ani Nole nu a avut rezultate prea bune în fața sportivilor din Italia.
Citește și:

Djokovic nu se teme de nimic la Monte Carlo

Liderul mondial a spus că nu se teme de nimic și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Musetti, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni jucători de tenis pe zgură.
"Nu mi-e frică de nimeni și de nimic, abia aștept să joc împotriva lui și să mai joc un meci aici. Evident, el este unul dintre cei mai talentați jucători pe zgură. Este foarte atletic, poate să facă o mulțime de lucruri interesante.
Este unul dintre cei mai promițători tineri tenismeni, nu doar din Italia, ci din toată lumea, așa că vom vedea ce se va întâmpla. Îmi place cum am jucat eu primul meu meci aici, comparativ cu cel de anul trecut.
Mă simt diferit, mai pregătit decât atunci, așa că indiferent cine ar fi dincolo de fileu, sper să pot să arăt cel mai bun tenis al meu", a declarat Novak Djokovic.
În 2024, Nole a fost învins la Australian Open de Jannik Sinner, iar apoi a pierdut la Indian Wells în fața lui Luca Nardi, care se afla pe tabloul principal din postura de lucky loser.
Pentru sârb, înfrângerea cu Nardi a fost cea de-a cincea suferită de la începutul anului 2023 în fața unui jucător italian, 5 dintre ultimele sale 9 eșecuri fiind provocate de jucători din Italia.
De altfel, de la începutul anului trecut și până acum, liderul ATP a înregistrat 63 de victorii și 5 înfrângeri împotriva jucători non-italieni, în timp ce împotriva italienilor a avut doar două victorii și 5 eșecuri.
Duelul dintre Novak Djokovic și Lorenzo Musetti va avea loc mâine, de la o oră care va fi stabilită ulterior de organizatori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo