Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tsitsipas "a dat-o la-ntors" după "pariul" pierdut în privința lui Rafael Nadal: "Nu mă deranjează"

Irina Aldea

Actualizat 18/04/2024 la 15:17 GMT+3

Stefanos Tsitsipas a afirmat despre Rafael Nadal că e favorit să câștige turneul de 500 de puncte ATP de la Barcelona, însă spaniolul "l-a contrazis" pe grec, fiind eliminat încă din turul al doilea.

Rafa Nadal, OUT de la Barcelona! Rafa nu a rezistat decât un set cu Alex de Minaur

"Este o prostie să spui asta", a declarat Rafael Nadal, ca reacție la declarația lui Stefanos Tsitsipas. Grecul a vorbit la superlativ despre super-campionul spaniol după ce a câștigat marele trofeu la Monte Carlo și a recunoscut că-l consideră pe "Matador" drept "favorit" al turneului ATP 500 de la Barcelona.
După ce a debutat cu dreptul în competiția din Catalonia, învingându-l pe Sebastian Ofner în minimum de seturi (6-4, 7-5), grecul a fost întrebat la conferința de presă despre "pariul" său în privința lui Nadal: "Nu mă deranjează să mă înșel, nu sunt aici pentru a paria sau a face pronosticuri. Rafa a avut câteva accidentări în trecut, dar întotdeauna și-a revenit. Mai ales că a fost la Barcelona, turneul său preferat, acasă. Am văzut puțin din meci, aș spune că De Minaur și alți 3 sau 4 jucători se vor lupta pentru titlu aici", a răspuns Tsitsipas.
CITEȘTE ȘI:

Tsitsipas "a dat-o la-ntors" după "pariul" pierdut în privința lui Rafael Nadal

Miercuri, Rafael Nadal, fost număr 1 mondial, în prezent pe locul 644, a fost eliminat în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona, dotat cu premii totale de 2.782.960 de euro, după ce a cedat în două seturi, 7-5, 6-1, în faţa australianului Alex De Minaur (11 ATP, favorit nr. 4). De Minaur s-a impus la capătul unei partide de aproape două ore, în care a reuşit doi aşi şi a comis trei duble greşeli, spaniolul făcând o singură dublă greşeală şi neavând vreun as.
Aşa cum se ştie, luni, în primul tur, Nadal, la primul său meci oficial după mai bine de trei luni, îl învinsese pe italianul Flavio Cobolli în două seturi, 6-2, 6-3. Nadal, în vârstă de 37 de ani, cu 22 de titluri de Grand Slam câştigate, care a coborât pe locul 644 mondial, a declarat pe rând forfait pentru turneele de la Doha, Indian Wells şi Monte Carlo, invocând de fiecare dată acelaşi motiv: "Corpul meu nu îmi mai permite".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo