Bianca Andreescu nu va juca la Indian Wells anul acesta, nereușind să-și revină după accidentarea serioasă suferită la Turneul Campioanelor de la Shenzhen din octombrie 2019, accidentare care i-a încheiat debutul la acel turneu și o ține de atunci departe de teren.
Andreescu s-a retras la 4 turnee din startul lui 2020, inclusiv de la Australian Open, iar sâmbătă seară a anunțat nu va putea să-și apere titlul la Indian Wells de anul trecut, primul din cariera ei.
Așa cum mulți știți, am muncit să mă recuperez după accidentarea suferită anul trecut la WTA Finals. A fost un drum lung spre recuperarea completă și cu toate că abia așteptam să revin pe teren și să-mi apăr titlul la Indian Wells, din păcate încă nu sunt 100%.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM O ZI
Aș vrea să va mulțumesc tuturor pentru sprijinul continuu și pentru că mi-ați fost alături în această experiență. Cuvintele voastre mi-au ridicat moralul. Cu toate că sunt dezamăgită că nu voi participa la turneul de săptămâna viitoare la care am amintiri atât de frumoase, sunt concentrată pe recuperare și muncesc din greu să revin | Bianca Andreescu
Sportiva din Canada li se alătură Simonei Halep și lui Angelique Kerber, finalistă în urmă cu un an, pe lista jucătoarelor care nu vor participa la următoarea ediție a Indian Wells.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
IERI LA 11:44
Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
25/11/2022 LA 13:49