Fără să evolueze la niciun turneu în 2020, Bianca Andreescu a reveni în circuit anul acesta, la Australian Open, acolo unde a ajuns până în turul secund, unde a fost eliminată de Su-Wei Hsieh. Apoi, sportiva din Canada a rămas în Australia pentru un turneu organizat la Melbourne. Acolo, Bianca a ajuns până în penultimul act, dar acolo a fost învinsă de Bouzkova în trei seturi foarte disputate.
Acum, Bianca Andreescu are de gând să ia o pauză mai lungă, după ce a declarat forfait pentru turneele de la Adelaide (Australia, 21 – 27 februarie) și Doha (Qatar, 1-6 martie), ambele de categorie WTA 500. Chiar și așa, cu toate absențele anunțate, Bianca Andreescu reprezintă o reală miză pentru sponsori. Sportiva de origine română a mai semnat un contract important, iar portofoliul ei de sponsori e cu adevărat impresionant. Deși presa din Canada își face griji pentru viitorul sportivei lor, se pare că Bianca Andreescu are planuri mari de viitor, în ciuda faptului că pauzele pe care și le ia spun altceva.

Bianca Andreescu, super lovitură de imagine! Sportiva de origine română a semnat cu Cadillac

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
A noua jucătoare a lumii, Bianca Andreescu, a adăugat un brand important la portofoliul ei impresionant, în plină pandemie de coronavirus. Campioana US Open din 2019 a semnat un contract de sponsorizare cu Cadillac, o marcă de automobile de lux americană. "Cred că orice este posibil", a transmis Bianca Andreescu pe contul personal de Instagram, după ce a anunțat înțelegerea cu Cadillac.
Totuși, Cadillac nu este singura marcă de automobile care o sponsorizează pe Bianca Andreescu. Sportiva din Canada are o înțelegere și cu BMW. În portofoliul brand-urilor de succes care și-au asociat imaginea cu cea a sportivei de origine română se regăsesc și Nike, Head, Rolex, Copper Branch și P8NT.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21