Turul al treilea al turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells ne propune o partidă foarte interesantă între Alexander Zverev (4 ATP) și Andy Murray (121 ATP). Medaliatul cu aur de la Tokyo a trecut în turul precedent de Jenson Brooksby (79 ATP), scor 6-4, 3-6, 6-1, în timp ce scoțianul, de trei ori câștigător de Grand Slam, a trecut de tânărul Carlos Alcaraz (38 ATP), scor 5-7, 6-3, 6-2.
Astfel, în turul al treilea al turneului din California va avea loc abia a patra întâlnire dintre cei doi jucători, iar abia a treia în circuitul ATP. Până acum, Andy Murray l-a învins pe Zverev la Australian Open în 2016 și la Cincinnati în 2020, dar și la ediția din 2016 a Cupei Hopman.
Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
IERI LA 11:29

Andy Murray, singurul membru al "The Big 4" pe care Zverev nu l-a învins

La ediția din acest an a turneului de la Indian Wells, Alexander Zverev speră să obțină prima victorie a carierei în fața fostului număr 1 mondial.
"El este singurul din The Big 4 pe care nu l-am învins încă. Sper să pot schimba asta. Cred că este incredibil cât de bine se mișcă și cât de bine joacă. Cred că este foarte motivat, așa că sper să fac cel mai bun tenis al meu", a declarat Alexander Zverev înaintea partidei cu Andy Murray.

Andy Murray nu a pierdut până acum în fața lui Alexander Zverev

Credit imagine: Getty Images

Până acum, Alexander Zverev are 10 victorii în 26 de partide cu Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. Singurul record pozitiv al germanului este în fața lui Federer, pe care îl conduce la întâlnirile directe cu 4-3. În fața lui Nadal, Zverev este condus cu 3-6, în timp ce în fața lui Novak Djokovic, cel pe care l-a învins în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo, are un record de 3-7.
În cazul în care îl va învinge pe Andy Murray, Zverev va egala cel mai bun rezultat al său de la Indian Wells, atunci când a ajuns în optimile de finală la ediția din 2016. Partida dintre Andy Murray și Alexander Zverev este programată după ora 00:00 în această noapte.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Britanicii anunță formarea unui nou "Big 3" în tenis! Cine le-a luat locul lui Federer și Nadal
22/11/2021 LA 15:13
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29