În vârstă de 34 de ani, Andy Murray (121 ATP) va reveni la Indian Wells pentru prima oară din 2017. Fostul număr 1 mondial nu are un sezon 2021 foarte bun, acesta încercând în continuare să revină la o formă cât mai bună.
În 2021, scoțianul care are în palmares trei titluri de Grand Slam nu a reușit să câștige mai mult de două partide la rând la vreun turneu ATP, recordul lui în acest an fiind de 9 victorii li 9 înfrângeri.
După înfrângerea de la US Open contra lui Stefanos Tsitsipas în cinci seturi, Murray a mai disputat un turneu challenger la Rennes și două turnee ATP, la Metz și San Diego.
Erste Bank Open
Vienna Open : Rezumatul victoriei spectaculoase obținută de Murray în fața polonezului Hurkacz
26/10/2021 LA 08:08

Andy Murray știe de ce nu a putut lega mai multe victorii în acest sezon

Înaintea debutului turneului de la Indian Wells, acolo unde îl va întâlni pe Adrian Mannarino (51 ATP) în primul tur, Andy Murray a vorbit despre rezultatele sale din acest an și a identificat motivul pentru care nu a putut să lege mai multe victorii:
"Meciurile pe care le-am pierdut, mai puțin cel de la Winston-Salem, fără să fiu lipsit de respect față de Frances Tiafoe, au fost în fața unor jucători din top 15 ATP. Tsitsipas, Hurkacz, Ruud. Toți sunt jucători de top și au avut un sezon foarte bun. Și eu am avut câteva oportunități bune în meciurile respective, dar nu le-am fructificat.
În mare parte, așa e când joci cu jucători de top, ei îți vor anula oportunitățile pe care ți le creezi. Dar chiar și așa, simt că aș fi putut face mai mult în acele meciuri. Lucrul pozitiv este că nu am pierdut în fața unor jucători pe care aș fi trebuit să îi înving fără probleme. În meciurile în care am pierdut, nu m-am simțit depășit", a declarat Andy Murray la conferința premergătoare turneului de la Indian Wells.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Erste Bank Open
Andy Murray a învins primul jucător din Top 10 ATP în acest an
26/10/2021 LA 06:46
European Open
Andy Murray, victorios în cel mai lung meci de 3 seturi din 2021: "E o premieră în cariera mea!"
20/10/2021 LA 11:48