Succesul lui Cameron Norrie la Indian Wells, cel mai mare al carierei, are acum în spate o poveste haioasă. Campionul a dezvăluit că încălțămintea lui i-a fost luată de la dulap chiar înaintea finalei de la turneul californian. Astfel, a fost obligat să joace cel mai mare meci din viața lui cu adidași noi.

Cameron Norrie, victoria carierei! A câștigat Indian Wells și visează la Turneul Campionilor

"În fiecare zi îmi lăsam pantofii deasupra dulapului. Cred că a venit cineva, nu știu cine a fost, poate cineva de la curățenie sau a fost ceva în seara precedentă, dar am rămas fără cele trei perechi de încălțăminte pe care le aveam puse deoparte", a declarat Norrie, după ce l-a învins pe Nikoloz Basilashvili, cu 3-6, 6-4, 6-1.
Tenis
Reacția ATP, după ce Norrie s-a plâns că Djokovic s-a calificat pe nedrept la Turneul Campionilor
01/11/2022 LA 19:26

Cameron Norrie, campionul de la Indian Wells, și-a pierdut încălțămintea înaintea finalei!

Campionul de la Indian Wells a continuat apoi: "Am căutat papucii toată ziua. I-am pus pe toți să se uite după încălțăminte. Nu știu ce au oamenii împotriva britanicilor cu furtul pantofilor, dar nu am reușit să-i recuperez. Am fost nevoit să intre în finală cu o pereche nouă".
În timp ce Norrie a găsit umor în situația lui dificilă, făcând referire și la pantofii pierduți recent de Andy Murray la Indian Wells, antrenorul său, Facundo Lugones, a fost mai puțin amuzat. Acesta a susținut că dacă această situație s-ar fi petrecut cu un an sau doi în urmă, Norrie ar fi putut pierde meciul și ar fi dat vina pe încălțăminte. Între timp, jucătorul și-a transformat mentalitatea.
"A fost o situație foarte ciudată, dar Cam merită toate meritele. Nu a intrat niciodată în panică. Înainte de meci, am fost chiar mai supărat decât el. Dar am încercat să nu-i arăt asta. Pur și simplu, nu-mi venea să cred. Pentru oricine a jucat tenis la un nivel decent, este foarte greu să joci cu pantofi noi. Sunt foarte grei, mai ales pe aceste terenuri. Te blochezi foarte mult. Într-un meci în care trebuia să alerge ca un nebun pentru a recupera fiecare minge. Să vii să joci cel mai mare meci din carieră și nu ai pantofii", a declarat Facundo Lugones, potrivit The Guardian.
Norrie a devenit primul jucător britanic care a câștigat la Indian Wells, considerat cel mai mare turneu după cele de Grand Slam.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă
Abierto de Tenis Mifel
Daniil Medvedev, campion la Los Cabos! Reacția fabuloasă a rusului când a primit trofeul
07/08/2022 LA 05:07
Wimbledon
Djokovic, prima reacție după calificarea în finala Wimbledon! Ce a spus despre duelul cu Kyrgios
08/07/2022 LA 17:38