Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drama lui Gael Monfils, omul-spectacol din ATP: "E oribil ce urmează să spun, dar..."

Irina Aldea

Actualizat 15/08/2023 la 16:22 GMT+3

Gael Monfils s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe accidentări groaznice, iar francezul vorbește în sfârșit despre drama din spatele victoriilor, la aproape 37 de ani.

Gael Monfils

Credit imagine: Getty Images

Perioada turneelor de hard din vară îi zâmbește francezului de 36 de ani, care poate gusta în sfârșit victoria și dragostea fanilor. Nu se pune problema să se retragă din tenis în viitorul apropiat, asigură el înainte de a începe turneul Masters 1000 de la Cincinnati, marți, împotriva britanicului Cameron Norrie.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În cadrul unui interviu acordat pentru L'Equipe înainte de intrarea sa în cursă la Cincinnati împotriva lui Cameron Norrie, Gael Monfils a vorbit deschis despre emoțiile trăite la ultimul Roland Garros, cu victoria incredibilă din turul inaugural împotriva lui Sebastian Baez, urmată de retragerea din partida pe care urma s-o joace în compania lui Holger Rune.
CITEȘTE ȘI:

Drama lui Gael Monfils, omul-spectacol din ATP

"Dar nici măcar nu vorbesc despre asta. A fost atât de...nici nu știu cum să descriu. Am vrut la Paris să joc cu un tenismen din Top 10 ATP. Am fost fericit când am aflat că voi juca împotriva lui Holger după o zi de recuperare. Nu știu dacă aș fi câștigat, dar am vrut să experimentez asta la Roland Garros. Mai ales că nu vor mai fi o mie de ediții de Roland Garros. Dacă vor mai fi doi sau trei, va fi incredibil. Vreau doar să spun că nu știu câte voi mai juca. Nu zece, în orice caz. Voi împlini 47. (Râde.)
Așa că această accidentare a fost un pic de recul. Și am intrat puțin în panică. Încheietura mâinii este o durere... neobișnuită. După aceea, m-am liniștit că pot să mă antrenez în continuare, doar că nu mai pot executa niciun rever. În orice caz, nu am vrut să mă întorc să joc din nou cu slice-uri. (Râde). Dar am revenit la o formă de joc în care mi-am spus că trebuie să fiu foarte atent cu totul, să nu-mi asum riscuri când ies la antrenament. Baez este un jucător bun pe zgură, iar eu am fost competitiv. Ceea ce urmează să spun e oribil, dar în ultimii ani din carieră, vrei să fii pe teren, nu la infirmerie", a transmis Monfils pentru sursa citată.
Turneul ATP Masters de la Cincinnati se vede în această săptămână pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo