Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, după revenirea de senzație a lui Dimitrov: "Nu văd cine ar putea să îl învingă"

Alex Masgras

Publicat 14/10/2021 la 13:47 GMT+3

Daniil Medvedev, campionul din acest an de la US Open, a fost eliminat surprinzător de bulgarul Grigor Dimitrov, care a avut o revenire de senzație și a obținut calificarea în sferturile de la Indian Wells.

Medvedev éliminé cette nuit à Indian Wells

Credit imagine: Getty Images

Surpriză pe tabloul masculin al turneului de la Indian Wells. Grigor Dimitrov (28 ATP) a obținut calificarea în sferturile de finală după ce a trecut de favoritul numărul 1 al turneului, Daniil Medvedev (2 ATP), scor 4-6, 6-4, 6-3, după o partidă de 2 ore și 16 minute.
Victoria jucătorului din Bulgaria este impresionantă și prin prisma faptului că a reușit să revină în partidă după ce era condus cu un set, iar în setul al doilea, campionul din acest an de la US Open conducea cu cu 4-1. Cu toate acestea, Dimitrov nu s-a dat bătut și a câștigat setul cu 6-4, într-un set care a avut nu mai puțin de 7 break-uri.
picture

Indian Wells | Rezumatul meciului Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov

Medvedev crede că este greu ca cineva să îl învingă pe Dimitrov la Indian Wells

După partidă, Daniil Medvedev nu a părut extrem de afectat de această înfrângere, declarând că nu este sfârșitul lumii și lăudând prestația adversarului său.
"Dacă aș fi pierdut finala de la US Open, poate aș fi fost mai dur cu mine. Dar trebuie să văd motivele pentru care am pierdut. Grigor a jucat în a doua parte a meciului un tenis mai bun decât toți adversarii mei de la US Open când am câștigat turneul. Jucând la acest nivel, nu văd cine ar putea să îl învingă, dar să așteptăm și să vedem rezultatele.
Indian Wells : Round 4 - Medvedev gets knocked out by Dimitrov (Highlights)
Acest meci nu este sfârșitul lumii, voi continua să muncesc din greu pentru următorul turneu, pentru a deveni mai bun. Îmi place la Indian Wells, așa că voi încerca să fiu mai bun aici.
Nu îmi aduc aminte să fi pierdut trei, chiar patru servicii pe hard. Asta arată cât de lente sunt terenurile aici, în ce condiții jucăm, aproape ca pe zgură, care nu îmi place. E inacceptabil să pierzi serviciul de patru ori. Dar știam acest lucru, e greu de controlat mingea, mai ales la serviciu", a declarat după partidă numărul 2 mondial, Daniil Medvedev.
Grigor Dimitrov îl va întâlni în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells pe Hubert Hurkacz (12 ATP). Acesta a obținut calificarea în sferturi după ce l-a învins fără drept de apel în optimi pe Aslan Karatsev (23 ATP), scor 6-1, 6-3. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Grigor Dimitrov și Hubert Hurkacz.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo