Stefanos Tsitsipas (3 ATP) este în sferturile de finală ale turneului Masters 1000 de la Indian Wells. Grecul a trecut în optimi de australianul Alex De Minaur, după o partidă care a durat aproape trei ore, scor (3)6-7, 7-6(3), 6-2.
Această victorie vine după ce, în turul precedent, Tsitsipas a avut parte de o altă partidă dificilă. Atunci, grecul de 23 de ani a obținut o altă victorie după ce s-a văzut condus cu 1-0 la seturi, în partida cu Fabio Fognini (30 ATP), câștigată de grec în cele din urmă cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4.

Stefanos Tsitsipas, în sferturi la Indian Wells, după un meci de poveste cu Alex de Minaur

Tenis
Scandalul pauzelor de vestiar a împărțit circuitul în 2 tabere: "E la modă să te plângi ca Murray!"
15/10/2021 LA 11:22

Tsitsipas a câștigat partida, în ciuda faptului că a avut nu mai puțin de 40 de erori neforțate

Stefanos Tsitsipas a avut parte de o partidă extrem de dificilă în fața australianul De Minaur, recunoscând și el acest lucru după meci. Acesta a declarat la conferința de presă că a avut multe momente dificile, în care a fost nevoit să găsească cele mai bune soluții, simțind că a fost propriul său adversar în această partidă.
"Am simțit că în meciul de astăzi trăgeam mai mult împotriva mea decât adversarul. A fost unul dintre acele meciuri în care am fost nevoit să ajung la limită, să arăt de ce sunt capabil când sunt în momente dificile.
A fost incredibil modul în care am rămas în partidă. Am trecut prin multe momente grele pentru a putea găsi o soluție. Știu că sunt mulți favoriți, care joacă un tenis foarte bun. Prioritatea mea numărul unu este să joc la cel mai înalt nivel cu orice jucător, indiferent de locul în clasament sau statut", a declarat Stefanos Tsitsipas.
În sferturile de finală, grecul îl va întâlni în premieră pe Nikoloz Basilashvili (36 ATP). Jucătorul din Georgia a ajuns în această fază a turneului după ce a trecut în optimi de Karen Khachanov (29 ATP), scor 6-4, 7-6(8).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, o nouă controversă, după meciul cu Fognini de la Indian Wells
13/10/2021 LA 13:57
Tenis
Tsitsipas, reacție modestă după victoria din 16-imile Indian Wells: "Nu știu cum s-a întâmplat"
13/10/2021 LA 09:52