Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Djokovic după eliminarea de la Indian Wells: Anunțul îngrijorător: "Nu știu!"

Irina Aldea

Publicat 12/03/2024 la 16:04 GMT+2

Novak Djokovic și-a încheiat în turul 3 parcursul la Indian Wells, fiind învins de Luca Nardi, care a ajuns pe tabloul principal al turneului din postura de lucky loser. La conferința de presă, sârbul nu a fost prea convins de faptul că va merge la Miami, al doilea turneu Masters al sezonului.

Novak Djokovic, Indian Wells 2024

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a revenit după o pauză de 5 ani la Indian Wells, dar aventura sa în California s-a terminat neașteptat de rapid. După o victorie chinuită cu Aleksandar Vukic în turul secund, Nole a cedat în 3 seturi în fața lui Luca Nardi (123 ATP), în turul 3. Italianul s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-3 și a devenit primul lucky loser care a reușit să câștige vreodată în fața sârbului.
Pentru Djokovic ar urma turneul de la Miami, care se desfășoară în perioada 19-31 martie, însă sârbul a dat de înțeles că această deplasare nu e bătută în cuie. "Nu știu. Au trecut 10 minute de când am pierdut și sunt încă puțin înfierbântat. Am nevoie de o zi sau două de gândire, vom vedea", a recunoscut Djokovic, care nu avea în plan să participe la competiția din Florida, dar ar putea schimba această idee după ce a fost eliminat devreme la Indian Wells.
CITEȘTE ȘI:

Ce urmează pentru Djokovic după eliminarea de la Indian Wells: Anunțul îngrijorător al sârbului

Cert e că Djokovic nu a mai ajuns atât de departe într-un sezon fără să câștige titlu de foarte mult timp. Ne obișnuiserăm cu el să se impună fie la Australian Open, fie la turneul de la Dubai, dar iată că ne îndreptăm spre jumătatea primei părți din sezon și liderul ATP nu are un titlu în palmares.
Forma de joc a sârbului e îngrijorătoare inclusiv pentru el: "Am fost surprins de nivelul meu de joc, foarte rău. O să analizez cu atenție ce aș fi putut face pentru a schimba lucrurile. Nu este un sentiment bun să plec de aici atât de repede, mi-am dorit să fac bine după ce am petrecut cinci ani fără să concurez. Am făcut câteva greșeli neforțate îngrozitoare și am jucat destul de defensiv. Nu există scuze, ar fi trebuit să mă descurc mult mai bine. A fost o prestație foarte slabă din partea mea", a spus el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo