Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lecția învățată de Sinner, după ce a fost învins de Alcaraz în semifinalele Indian Wells! "Sunt dezamăgit"

Bianca Dumitru

Publicat 17/03/2024 la 09:26 GMT+2

Jannik Sinner a fost învins noaptea trecută de Carlos Alcaraz, ratând calificarea în finala Indian Wells. După meciul cu ibericul de pe locul 2 ATP, campionul de la Australian Open s-a arătat dezamăgit de un aspect din jocul său, dezvăluind lecția pe care a învățat-o în urma înfrângerii.

Așa l-a învins Carlos Alcaraz pe Jannik Sinner în semifinalele Indian Wells, în 3 seturi

Jannik Sinner a cedat noaptea trecută în fața lui Carlos Alcaraz, fiind învins în 3 seturi, scor 6-1, 3-6, 2-6, după două ore și 3 minute de joc. Italianul a ratat, astfel, calificarea în finala Indian Wells.
Sportivul de pe locul 3 ATP a câștigat clar primul set, dar apoi Alcaraz nu i-a mai dat nicio șansă italianului, întrerupându-i seria de victorii consecutive în meciurile directe, dar și seria de rezultate pozitive din 2024.
La finalul partidei, Sinner s-a arătat dezamăgit de faptul că jocul său a devenit previzibil în seturile 2 și 3, când Carlitos a găsit cele mai bune răspunsuri la mingile trimise de el.
Jannik a dezvăluit că aceasta este lecția pe care a primit-o în urma acestei înfrângeri și că are de gând să repare aceste aspecte din jocul său pentru a fi pregătit la următoarele meciuri.
Citește și:

Lecția învățată de Sinner după eșecul cu Alcaraz

"A arătat deja atât de multe lucruri încât, cu siguranță, ești mereu impresionat când joci împotriva lui. Dar ești și pregătit pentru anumite lovituri. Se mișcă foarte, foarte repede, după cum știm. Mai ales pe acest teren, unde mingea sare foarte sus, nu este ușor să joci împotriva lui, pentru că poate juca cu mult spin.
Dar ceea ce mi-a scăpat astăzi este că am fost prea previzibil în unele momente. Am făcut aceleași lucruri iar și iar, care în mintea mea m-au dezamăgit. Am jucat foarte bine în primul set.
Apoi, când mi-am văzut adversarul chinuindu-se puțin, am încercat să rămân solid în loc să încerc să mă mișc. Așa că am fost prea previzibil în unele momente. Cred că asta e lecția primită astăzi... Vom lucra la anumite lucruri și sper să mă îmbunătățesc", a declarat Jannik Sinner.
După victoria obținută în fața italianului, Carlos Alcaraz va da peste Daniil Medvedev în finala de la Indian Wells. Rusul l-a învins în această dimineață pe Tommy Paul, în trei seturi, scor 6-1, 6-7 (3), 2-6, după două ore și 25 de minute de joc.
Meciul dintre Alcaraz și Medvedev va fi o reeditare a finalei de anul trecut, în care Carlitos s-a impus cu 6-3, 6-2, după doar 72 de minute de joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo